Formula 1: Cererea IMPORTANTA a lui Lewis Hamilton pentru Curse

Formula 1 Cererea IMPORTANTA Lewis Hamilton Curse

Formula 1, una dintre cele mai importante competitii automobilistice sportive din intreaga lume, il are din nou pe Lewis Hamilton in prim-plan, iar asta pentru ca binecunoscutul pilot britanic face noi cereri importante. Mai exact, Lewis Hamilton a cerut de la FIA ca pentru cursele din Formula 1 sa fie folositi stewarzi obiectivi, care sa nu aiba prejudecati, iar asta deoarece el spune ca unii dintre cei de acum favorizeaza anumiti piloti care participa la Grand Prix-uri.

Formula 1 a avut in ultimele luni foarte multe scandaluri care au generat controverse uriase in randul pilotilor, dar si a echipelor care se afla in spatele masinilor care concureaza in toate Grand Prix-urile. Lewis Hamilton aduce in discutie su prieteniile foarte apropiate dintre unii piloti din Formula 1 si stewarzi, acest lucru ducand la favorizarea unora, sau a altora, dar pe de alta parte cere includerea mai multor femei in randul stewarzilor care se ocupa de competitii.

Formula 1: Cererea IMPORTANTA a lui Lewis Hamilton pentru Curse

Formula 1 are schimbari majore facute de catre FIA pentru a se asigura faptul ca probleme precum cele de la finalul sezonului anterior nu vor mai aparea, Michael Masi fiind concediat de catre FIA din aceasta cauza. Lewis Hamilton si-a vazut in aceasta concediere indeplinita una dintre cererile cele mai importante pe care le-a avut dupa ce a pierdut titlul de campion mondial in ultimul sezon chiar din cauza deciziei luate de catre Michael Masi la Abu Dhabi.

“Piloții de curse, unii sunt foarte buni prieteni cu anumite persoane, alții călătoresc cu anumite persoane și tind să le placă mai mult unora dintre ei. Cred că [avem nevoie] de oameni care nu au părtinire, sunt foarte esenți atunci când vine vorba de luarea deciziilor. Acest lucru a rezultat într-un grup puternic, independent și cu experiență de funcționari care își desfășoară activitatea cu imparțialitate și cu cel mai mare profesionalism.”

Formula 1 are deasemenea si multe alte schimbari importante facute in ceea ce priveste monoposturile pe care le folosesc pilotii pentru curse, dar nu doar atat, astfel ca vorbim despre noi curse de Grand Prix foarte interesante. Desigur ca toate aceste modificari facute in Formula 1 au menirea de a face cursele mai echitabile, dar nimeni nu poate garanta fara discutie faptul ca acest lucru se va si intampla in realitate, din pacate, ceea ce poate fi o problema foarte serioasa.

Formula 1 va debuta pe 18 martie chiar la Abu Dhabi, acolo unde a avut loc finalul anterior de sezon, iar Lewis Hamilton va cauta cu siguranta sa isi ia revanda in fata lui Verstappen pentru pierderea titlului de campion mondial.