Raiffeisen Bank: Notificarea de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank Notificarea ULTIMA ORA TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank a transmis o informare de ultima ora pentru clientii din toata Romania cu un anunt extrem de important despre care ei ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca sunt vizati in mod direct de ceea ce se intampal. Cei de la Raiffeisen Bank au luat decizia ca in aceasta seara sa faca o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera pentru toti clientii, iar din cauza lor unele dintre aceste servicii vor avea probleme de functionare.

Raiffeisen Bank nu este la prima actiune de acest gen, iar cea din aceasta seara va incepe la ora 22:00, insa va dura pana maine dimineata la ora 07:00, deci vorbim despre o serie de lucrari de mentenanta care vor dura pentru o perioada indelungata de timp. Cei de la Raiffeisen Bank spun ca in toata aceasta perioada, serviciile pe care le aveti listate mai jos vor fi complet indisponibile pentru clientii din toata tara, deci nu le veti putea folosi si e important sa stiti asta.

Raiffeisen Bank: Notificarea de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank spune ca Noul Raiffeisen Smart Mobile, Noul Raiffeisen Online, Raiffeisen Smart Mobile, Raiffeisen Online, Raiffeisen Smart Business, si transactiile bancomatele multifunctionale MFM vor fi complet indisponibile in aceasta noapte. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre servicii de internet si mobile banking folosite de catre clientii Raiffeisen Bank, iar separat de ele, nici depunderile de bani la bancomatele multifunctionale, MFM, nu va fi posibila.

Raiffeisen Bank nu a mai facut de ceva vreme lucrari de mentenanta atat de ample, dar si pentru o perioada atat de lunga de timp, astfel ca e bine sa fiti pregatiti pe timpul noptii sa nu mai aveti acces la aceste servicii bancare disponibile online. In toata aceasta perioada ar trebui sa puteti verifica soldurile bancare direct de la bancomatele normale, insa nu veti putea confirma tranzactii online, de exemplu, iar asta pentru ca nu veti avea acces la aplicatia care faciliteaza acest lucru.

Raiffeisen Bank furnizeaza intr-o pagina speciala de pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la toate serviciile care sunt afectate de ceea ce se intampla in momentul de fata, asa ca e bine sa va uitati acolo pentru a afla mai multe informatii despre ceea ce se intampla.