VIDEO: Kiev Inca Rezista Atacurilor Armatei Ruse, Inarmarea Civililor ar fi Ajutat

VIDEO Kiev Rezista Atacurilor Armatei Ruse Inarmarea Civililor Ajutat

Kiev, capitala Ucrainei, este de ieri supusa unor atacuri constante ale armatei ruse, fie ca este vorba despre rachete care lovesc diverse puncte strategice, sau cladiri de locuinte, orasul are linistea intrerupta la interval de cateva ore de focuri de arma, sau alarmele antiaeriene.

Kiev este cel mai important oras din Ucraina pe care armata Rusiei vrea sa il ocupe, insa ordinul presedintelui Vladimir Zelensky de a inarma populatia civila a ajutat la apararea orasului, conform primarului Vitaly Klitschko, si a mesajului pe care il puteti vedea mai jos.

Imagini cu momentul in care blocul de locuinte este lovit de catre o racheta ruseasca, armata rusa recunoscand incidentul, dar spunand ca nu cladirea era tinta sa de fapt.

Zonele limitrofe ale orasului Kiev sunt tinta unor atacuri puternice ale armatei ruse, ele fiind deocamdata respinse de catre armata ucraineana.

In Kiev exista un numar necunoscut de sabotori care lucreaza pentru a destabiliza fortele armatie ucrainiene, unii fiind descoperiti si arestati de catre soldati.

Presupus atac cu racheta al aeroportului din apropierea Zhylyany.

Locuitorii din Kiev se refugiaza in statiile de metoru in timp ce trenurile au circulatia suspendata.

Dialogul dintre un ucrainean si soldati rusi care ar fi ramas fara combustibil pe un drum din regiunea Sumy.