WhatsApp: Preia o Noua Functie IMPORTANTA de la Facebook pe iPhone, Android

WhatsApp Preia Noua Functie IMPORTANTA Facebook iPhone Android

WhatsApp preia o noua functie importanta de la Facebook pentru utilizatorii care folosesc aplicatia pe telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android, iar schimbarile sunt menite sa faca experienta de folosire mai buna. Cei de la WhatsApp le vor oferi oamenilor din toata lumea posibilitatea de a vedea mai clar cine reactioneaza la mesajele pe care ei le trimit, ceva ce exista in aplicatia Facebook, sau Facebook Messenger, inca de acum cativa ani buni.

WhatsApp implementeaza aceasta functionalitate pentru ca exista multi oameni care au nevoie de schimbari de acest gen pentru a vedea mai clar cum sunt privite mesajele lor de catre prieteni. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum ar urma sa arate aceasta noua functie pe care WhatsApp o va oferi pentru utilizatorii din intreaga lume in momentul in care ea va fi disponibila, iar asta in conditiile in care se lucreaza de ceva vreme la acest sistem.

WhatsApp: Preia o Noua Functie IMPORTANTA de la Facebook pe iPhone, Android

WhatsApp Preia Noua Functie IMPORTANTA Facebook iPhone Android info reactii

WhatsApp va implementa sistemul de reactii pentru platforma de mesagerie exact asa cum il vedem in cadrul Facebook, sau Facebook Messenger, deci nu ar mai trebui sa existe diferente intre ele. Desigur ca aceasta functionalitate este momentan oferita exclusiv pentru utilizatorii care folosesc versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, insa in curand ea va fi lansata chiar si pentru cei care folosesc versiunile publice din magazinele de aplicatii.

WhatsApp stie foarte bine cat de importante sunt pentru utilizatorii sai din toata lumea functiile de acest gen, asa ca de aceea le implementeaza in mod constant pentru a ne oferi cele mai bune experiente posibile. Desigur ca este nevoie de mult mai multe functii in cadrul aplicatiei pentru ca ea sa ajunga din urma tot ceea ce ofera platformele rivale pentru iPhone si Android, dar compania americana pare sa fie pregatita sa faca acest lucru pentru oameni.

WhatsApp mai lucreaza si la alte schimbari foarte importante in viitor, asa ca ramane doar sa vedem ceea ce va fi oferit in mod oficial pentru toata lumea in cursul urmatoarelor luni de catre ea.