WhatsApp: Importanta Schimbare SECRETA in Aplicatia pentru iPhone, Android

WhatsApp Importanta Schimbare SECRETA Aplicatia iPhone Android

WhatsApp face in sfarsit o schimbare extrem de importanta despre care ar trebui sa stie oricare dintre utilizatorii din toata lumea care folosesc aplicatia de mesagerie, iar asta pentru ca modificarea vine spre beneficiul celor cu iPhone si Android. Dupa ce de ani de zile permite folosirea aplicatiilor pentru iPhone si Android in vederea efectuarii de apeluri voce si video prin internet, cei de la WhatsApp vor permite in sfarsit crearea de link-uri pentru a intra in ele.

WhatsApp are in dezvoltare o noua functie speciala care ne va oferi posibilitatea de a crea link-uri speciale care vor putea fi trimise catre oricare alte persoane pentru ca ele sa intre imediat intr-un apel video care este in desfasurare. Ideea este una extrem de buna deoarece multumita acestei noi functii vom putea invita la un apel video in grup si o persoana care nu se afla in agenda noastra de contacte, ceva care in momentul de fata nu este posibil, din pacate.

WhatsApp: Importanta Schimbare SECRETA in Aplicatia pentru iPhone, Android

WhatsApp Importanta Schimbare SECRETA Aplicatia iPhone Android link grup

WhatsApp surprinde cu aceasta decizie noua pe care a luat-o pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca pana acum a limitat functiile de acest gen in principal pentru contactele din agenda unui utilizator. Spre deosebire de alte platforme care ofera functii similare pentru utilizatorii lor, cei de la WhatsApp obliga utilizatorii sa aiba un cont activ in platforma pentru a putea participa la apelul video in grup care este in desfasurare.

WhatsApp are aici o abordare diferita fata de Facebook Messenger, Zoom, sau alte platforme, iar asta pentru ca nu le permite celor fara un cont in platforma sa participe la un apel video in grup de pe un calculator, sau telefon, fara a avea cont facut in prealabil. Desigur ca asta reduce intr-o anumita masura utilitatea functiei pe care WhatsApp vrea sa o ofere, insa daca ne gandim ca peste 2 miliarde de oameni au conturi in platforma, utilitatea sa este totusi ridicata.

WhatsApp testeaza aceasta functie noua cu versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, deci inca nu se stie cand anume va fi lansata in mod oficial pentru toata lumea, asa ca trebuie sa mai avem rabdare pana cand va fi dezvalui totul in mod oficial.