LIVE: Razboi in Ucraina, Ziua 7, Kiev, Harkov, Meriupol sub Bombardamente Distrugatoare

LIVE informatii despre razboiul din Ucraina cu actualizari constante despre bombardamentele din orase precum Kiev, Harkov, Meriupol, Melitopol, Odesa, si nu numai. Clipuri video cu distrugerile lasate in urma de catre bombardamentele din Ucraina facute de catre armata rusa, impreuna cu un live cam din Kiev pentru a vedea ceea ce se intampla tot timpul in capitala Ucrainei. Cele mai recente informatii la nivel international cu privire la sanctiunile care sunt impuse impotriva Rusiei, a Belarusului, sau a oricaror altora care au decis sa sustina razboiul dus in momentul de fata.

Razboiul din Ucraina continua in aceasta a 7-a zi, orasele Kiev, Harkov, Kherson, Odesa, Irpin, Meriupol, Borodyanka, Chernihiv, si nu numai, sunt supuse unor tiruri constante de atacuri cu rachete, cu diverse incarcaturi explozive, inclusiv unele de croaziera, astfel ca distrugerile depasesc cu mult orice si-ar fi inchipuit foarte multa lume.

Kiev este principala tinta a armatei ruse, insa ea a avut progrese extrem de reduse in ultimele zile, inclusiv in drumul spre capitala, acolo unde este asteptat un convoi militar lung de aproape 60 de kilometri, insa problemele tehnice, moralul scazut, si lipsa proviziilor, au afectat ritmul in care avanseaza trupele pentru a ataca capitala.

Armata rusa bombardeaza fara mila orasele din Ucraina, peste 2000 de civili fiind ucisi pana in momentul de fata de catre fortele de ocupatie, conform autoritatilor din Ucraina, si este de asteptat ca numarul sa creasca substantial pentru ca rusii vor cu orice pret sa controleze orasele cele mai importante din Ucraina.

Acest articol cu informatii live va fi actualizat constant pe parcursul zilei de astazi, iar in zilele urmatoare veti gasi altele dedicate fiecarei zile in parte.

Herson a fost ocupat de catre armata rusa

Herson, unul dintre cele mai importante orase din planul Rusiei de a ocupa Ucraina, a fost ocupat de catre armata astazi, conform primarului orasului.


Rachetele Vizeaza infrastructura de langa gara din Kiev

UPDATE – 22:25: O conducta care transporta agent termic pentru locuitorii din Kiev a fost distrusa in urma unui atac cu rachete.


Soldatii Rusi continua sa jefuiasca magazine, banci si benzinarii

UPDATE – 19:26: Soldatii Rusi continua sa jefuiasca magazine, banci si benzinarii in lipsa de mancare apa, si din dorinta de a aduna mai multi bani.

Noi Bombardamente in Kiev in aceasta seara

UPDATE – 21:20: Orasul kiev este tinta unor noi bombardamente de anvergura.

ONU a votat cu o marja istorica o rezolutie de condamnare a invaziei Ucrainei

UPDATE – 20:50: ONU a votat cu o majoritate istorica o rezolutie prin care condamna invazia Ucrainei de catre Rusia.


Armata rusa continua sa atace cu rachete cladirile civile

UPDATE – 19:10: Cladirile din orasele in apropierea carora se afla armata rusa sunt in continuare tinta artileriei, iar mai jos aveti o filmare facuta intr-un apartament distrus in urma unei explozii.


Grenade non letale folosite impotriva locuitorilor din Energodar

UPDATE – 17:52: Soldatii rusi care incearca sa ocupe regiunea Energodar, in care se afla o mare centrala nucleara, folosesc grenade non letale pentru a dispersa populatia care incearca sa le opreasca avansul.


Autoritatile din Ucraina invita mamele soldatilor rusi sa-i ia inapoi acasa.

UPDATE – 17:50: O masura foarte interesanta luata de catre autoritatile din Ucraina, care le spun mamelor soldatilor rusi ca se pot deplasa in tara pentru a-si lua fii acasa.


2000 de civili ucrainieni ucisi in razboiul din Ucraina

Peste 2000 de civili ucrainieni au fost ucisi in razboiul din Ucraina pana acum, dar numarul va continua sa creasca simtitor din cauza bombardamentelor sustinute pe care le realizeaza armata rusa.

“Peste 2.000 de ucraineni au murit, fără să-i numărăm pe apărătorii noștri. Copiii, femeile și forțele noastre de apărare își pierd viața în fiecare oră.”

Copii din Rusia retinuti in urma protestelor impotriva razboiului din Ucraina

Protestele cu privire la razboiul din Ucraina sunt interzise in Rusia, iar inclusiv copiii pot ajunge sa fie retinuti daca protesteaza impotriva lor.

Bombardamente in zona Saltovka din Harkov

Atacurile asupra Harkov continua cu o putere impresionanta in aceasta perioada.

Tancurile rusesti luate de ucrainieni

Tancurile rusesti, si alta tehnica militara parasita de catre soldatii rusi, intra in posesia ucrainienilor.

Atac cu racheta filmat live

Un ucrainean care inregistra un mesaj pentru retelele de socializare cu privire la bombardamente a surprins o racheta care a lovit blocul in care locuia.

Cetatenii din Melitopol protesteaza impotriva ocupatiei ruse

Cetatenii din Melitopol, la fel ca si cei din multe alte orase, protesteaza impotriva ocupatiei rusesti.

Orasul Borodyanka distrus de catre tirurile de artilerie

Zone mari din orasul Borodyanka au fost distruse de catre tirurile de artilerie ale armatei ruse.

Cum sunt pedepsiti hotii in orasul Neteshyn

Orasul Neteshyn este doar unul dintre cele in care exista hoti care profita de haos, dar pentru ei s-au gasit pedepse pe masura.

https://twitter.com/nexta_tv/status/1499001708030091264