Vodafone: Notificarea Clientilor, ce Ofera GRATUIT pentru Romani

Vodafone Notificarea Clientilor Ofera GRATUIT Romani

Vodafone a anuntat o noua surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere oamenilor ceva gratuit de care pot sa profite in momentul de fata, daca sunt cu adevarat interesati. Mai exact, cei de la Vodafone le ofera clientilor din toata Romania doua seturi de premii speciale in momentul de fata, iar aici vorbim despre doua televizoare de la Samsung, plus o serie de alte premii speciale pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea.

Vodafone le cere clientilor din Romania doar un singur lucru sa faca pentru a se bucura de premiile care sunt puse la dispozitie, mai exact sa urmareasca postul de televiziune Viasat History, prin interemdiul Vodafone TV, pentru a fi inscrisi. Cei de la Vodafone au dat startul acestei campanii saptamana trecuta, cand au avut un set de premii pe care le-au oferit gratuit, iar acum vorbim despre al doilea set de premii care sunt oferite gratuit de catre operator.

Vodafone: Notificarea Clientilor, ce Ofera GRATUIT pentru Romani

Vodafone nu impune restrictii pentru clientii care pot profita de aceasta promotie speciala in momentul de fata in Romania, asa ca oricine poate sa aleaga sa se bucure de gratuitatile pe care le ofera operatorul, mai ales ca nu trebuie sa faca mare lucru. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la Vodafone nu le cer lucruri chiar atat de complicate clientilor, iar asta este o veste excelenta pentru toti cei care vor sa profite de oferte.

Vodafone ofera de mai bine de un an de zile servicii de televiziune pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a cumparat UPC special pentru a putea oferi asemenea servicii, dar si cele de internet fix, la nivelul intregii tari. Vodafone nu e la primul concurs de acest gen pe care-l desfasoara in Romania in momentul de fata, astfel ca nu vorbim decat despre ceva care s-a desfasurat in trecut, si despre care unii dintre clienti stiu deja.

Vodafone mai are si alte surprize speciale pentru clientii din toata Romania, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu mare atentie la toate ofertele care sunt disponibile in momentul de fata pentru a vedea ce vi se potriveste.