ING Bank: Informare OFICIALA, Clientii din Toata Romania Atentionati

ING Bank Informare OFICIALA Clientii Romania Atentionati

ING Bank transmite o informare oficiala care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceva despre care toti trebuie sa stie chiar acum. Cei de la ING Bank le aduc in atentie tuturor romanilor faptul ca in aceasta perioada trebuie sa fie extrem de atenti la campaniile prin intermediul carora se aduna bani, sau diverse alte produse, pentru ajutarea refugiatilor care intra in Romania din Ucraina prin toate punctele de trecere a frontierelor.

ING Bank spune ca, din pacate, exista persoane care se folosesc de aceasta situatie pentru a insela oamenii si a le fura banii, campaniile acestea de fraudare bazandu-se pe dezinformari. Din pacate, toate acestea se aduna la campaniile de fraude care erau oricum in desfasurare in timpul pandemiei de Coronavirus, iar cei de la ING Bank ne-au atentionat in diverse randuri in legatura cu ceea ce se intampla la nivelul intregii tari, avertizandu-ne sa fim atenti.

ING Bank: Informare OFICIALA, Clientii din Toata Romania Atentionati

ING Bank le recomanda tuturor clientilor din Romania sa se informeze despre campaniile de donare doar din website-urile oficiale ale autoritatilor centrale, sau locale, dar si din cele ale ONG-urilor importante. Verificarea cu mare atentie a oricaror persoane, sau website-uri, care incearca sa adune in aceasta perioada bani, sau alte obiecte, este foarte importanta, conform celor de la ING Bank, pentru a sti in cine putem avea incredere, si de cine trebuie sa ne ferim.

ING Bank ne recomanda sa nu dam curs cererilor venite din surse necunoscute, suspecte, iar daca dorim sa ne implicam, ar trebui sa fim atenti doar la sursele oficiale de informare vis-a-vis de aceste procese. Sfaturile celor de la ING Bank pot face diferenta dintre pierderea de bani, sau produse care pot fi utile intr-adevar pentru anumite persoane, dar pe care persoanele de rea credinta vor ajunge in final doar sa le vanda pentru a face bani de pe urma lor.

ING Bank are pe website-ul sau multe informatii importante cu privire la modul in care ne putem proteja impotriva campaniilor de fraudare, asa ca e bine sa fim foarte atenti la ceea ce ne spune acolo.