Orange: Notificarea Importanta pentru Clienti, ce da GRATUIT 6 Luni in Romania

Orange Notificarea Importanta Clienti GRATUIT 6 Luni Romania

Orange le transmite o notificare foarte importanta clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva de care oricare dintre ei s-ar putea bucura in momentul de fata, daca doreste sa profite de campanie. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ore 6 luni de HBO si HBO Go gratuit clientilor din toata Romania care aleg sa activeze un anumit serviciu de la operator pentru o perioada contractuala de 24 de luni, cu detalii in aceasta pagina.

Orange are aceasta oferta speciala exclusiv pentru clientii din Romania care aleg sa activeze serviciul de televiziune prin satelit World HD sau Family HD, insa cu o perioada contractuala de 24 de luni de zile. Daca alegeti sa faceti acest lucru, atunci cei de la Orange va vor oferi posibilitatea de a va bucura de gratuitate timp de 6 luni de zile pentru HBO Go si HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD.

Orange: Notificarea Importanta pentru Clienti, ce da GRATUIT in Romania

Orange spune ca dupa expirarea celor 6 luni de gratuitate pentru HBO si HBO Go, clientii au optiunea de a pastra in continuare extraoptiunea la pretul de 15 LEI pe luna, sau de a renunta complet la ea, fara vreun cost suplimentar. Pretul cerut de catre Orange pentru aceasta extraoptiune este identic cu cel cerut de catre alti operatori de telecomunicatii pentru aceleasi posturi de televiziune, deci nu e nimic in plus.

Orange nu e singurul operator de telecomunicatii care ofera posibilitatea de a beneficia de gratuitate pentru HBO si HBO Go, insa are cea mai mica perioada de gratuitate pentru acest serviciu in momentul de fata. Exista operatori care ofera si pana la 12 luni de gratuitate pentru HBO si HBO Go, deci daca e important pentru voi accesul la acest serviciu, ar fi bine sa va uitati cu atentie la optiuni.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile acestei promotii speciale, asa ca daca sunteti interesati de ea, ar fi bine sa mergeti pe website-ul sau pentru a afla toate detaliile despre care ar trebui sa stiti chiar acum.