Carrefour: Masurile URGENTE Anuntate Oficial pentru Toti Romanii

Carrefour Masurile URGENTE Anuntate Oficial Toti Romanii

Carrefour a anuntat in mod oficial noi masuri oficiale pentru milioanele de romani din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie deciziile pe care le-a luat si pe care le implementeaza in toata tara. Cei de la Carrefour au decis sa promvoeze Dopomoha, o platforma online creata in Romania pentru a ajuta locuitorii din Ucraina care ajung in Romania in aceasta perioada sa gaseasca ajutorul de care au nevoie pentru a supravietui in tara noastra, si nu doar atat.

Carrefour promoveaza aceasta platforma in toate magazinele sale din tara, cuvantul Dopomoha insemand “ajutor”, deci vorbim despre o denumire foarte intelept aleasa de catre cei care au facut platforma. Dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la Carrefour au plasat deja mesaje in magazinele din toata tara prin care ii anunta pe toti cei care ajung in ele despre existenta acestei platforme speciale care poata fi accesata de catre oricine are nevoie de ajutor.

Carrefour: Masurile URGENTE Anuntate Oficial pentru Toti Romanii

Carrefour spune ca in cadrul acestei platforme refugiatii ucrainieni pot afla informatii cu privire la metodele prin care pot cere azil in tara noastra, care le sunt drepturile de obligatie, si nu doar atat. Aceste informatii sunt extrem de importante pentru toti cei care vin din Ucraina in Carrefour, iar asta pentru ca vorbim despre o tara care nu face parte din Uniunea Europeana, deci in cazul lor se aplica alte reguli in comparatie cu cele care sunt valabile pentru locuitorii tarii noastre.

Carrefour nu este singura companie mare din Romania care a decis sa ajute intr-un asemenea mod locuitorii din Ucraina, iar asta pentru ca diverse alte companii au luat masuri similare pentru a-i ajuta. Masura pe care Carrefour a ales sa o aplice pentru aceasta situatie este si una corecta, iar asta pentru ca oamenii au nevoie de cat mai mult ajutor in aceasta perioada, si totul cat timp inca se mai poate face ceva pentru ca numarul celor care intra in tara noastra este tot mai mare, si va continua sa creasca.

Carrefour are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta platforma, asa ca daca aveti nevoie de date, puteti intra inclusiv acolo pentru a le afla in momentul de fata.