Telekom: Informarea OFICIALA pentru Clientii din Toata Romania

Telekom Informarea OFICIALA Clientii Toata Romania

Telekom, unul dintre marii operatori de servicii de telecomunicatii din Romania, le transmite clientilor sai din toata tara o informare foarte importanta despre care ei ar trebui sa stie. V-am spus saptamana trecuta ca Telekom se numara printre operatorii de telecomunicatii care au decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a comunica in, sau cu, Ucraina in mod gratuit in aceasta perioada in care razboiul pornit de catre Rusia genereaza probleme majore

Telekom a anuntat atunci ca ofera gratuitate totala pentru apeluri, SMS-uri, internet, pentru orice clienti care sunt in roaming in Ucraina, dar si ca ofera apeluri si SMS-uri gratuite pentru cei care apeleaza din Romania. Masura a fost atunci gandita pentru aplicare pentru o perioada limitata de timp, insa acum cei de la Telekom anunta in mod oficial ca au extins perioada de aplicare a masurii pana la data de 31 martie, desi e greu de spus daca situatia se va rezolva pana atunci.

Telekom: Informarea OFICIALA pentru Clientii din Toata Romania

Telekom le permite clientilor sa comunice in mod gratuit pentru ca ei sa poata tine legatura cu persoanele care se afla in Ucraina, sau aici, totul intr-o perioada in care oamenii au nevoie de ajutor de acest gen. Mai jos aveti mesajul pe care cei de la Telekom l-au publicat, iar el descrie cat se poate de clar tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu procesul prin care puteti profita de aceasta gratuitate pe care operatorul o ofera in momentul de fata in tara.

Telekom suporta toate costurile acestei gratuitati pe care o ofera pentru clientii din toata Romania si Ucraina, dar nu se stie clar pentru ce perioada de timp va putea sustine tot acest efort serios. E posibil ca Telekom sa ofere gratuitatea pe toata perioada de desfasurare a razboiului, chiar daca el ar putea dura si cateva luni, sau ani, sau ar putea renunta la un moment dat la masura, insa indiferent de situatie, e posibil ca ea sa continue si in aprilie, chiar daca razboiul s-ar opri, si nu la acest operator.

Telekom are deasemenea pe website-ul sau informatii cu privire la ceea ce ofera din acest punct de vedere, asa ca puteti merge si acolo pentru a afla detalii cu privire la tot in momentul de fata.