DACIA Duster: Vestile EXCELENTE Anuntate pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster Vestile EXCELENTE Anuntate SUV Romanesc

DACIA Duster este in centrul unor vesti foarte bune in momentul de fata, SUV-ul romanesc facut pe o platforma veche de foarte multi ani de zile, avand totusi parte inclusiv in anul 2022 de vanzari surprinzator de bune in Europa. Mai exact, conform datelor privind inregistrarile de masini in Europa in luna ianuarie a anului 2022, DACIA Duster a inregistrat o crestere de 14% a vanzarilor in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

DACIA Duster a generat 10.618 inmatriculari in Europa in luna ianuarie a anului 2022, plasandu-se pe locul 14 in topul celor mai bine vandute masini, iar cresterea de 14% in vanzari fata de aceeasi perioada a anului 2021 este o veste surprinzator de buna. Avand in vedere ca vanzarile DACIA au scazut in perioada pandemiei de Coronavirus, ceea ce se inregistreaza acum in cazul DACIA Duster, si nu numai, reprezinta vesti excelente pentru companie.

DACIA Duster: Vestile EXCELENTE Anuntate pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster se bucura de un succes surprinzator de mare in Europa in aceasta perioada multumita si unei tendinte a oamenilor de a se orienta spre SUV-uri care sa ofere cat se poate de multe pentru banii care sunt ceruti pentru ele. Aceasta este una dintre vestile bune pentru DACIA, dar si DACIA Duster, masina fiind disponibila intr-o versiune facelift acum, dar fara modificari foarte mari oferite, cel putin pana in cursul anulu 2024.

DACIA Duster a fost devansata in acest top de catre Sandero, masina celor de la DACIA fiind cea care a inregistrat cele mai multe inmatriculari in Europa in ianuarie 2022, succesul sau fiind unul extrem de mare, chiar la inceput de an 2022. Chiar si cu actualizari majore facute pentru DACIA Duster, e improbabil ca masina sa mai depaseasca in vanzari modelul Sandero prea curand, mdoelul de generatie a treia urmand a fi deasemenea mai scump.

DACIA Duster va avea in toamna anului 2023, cel mai probabil, prezentat modelul facelift la care cei de la DACIA lucreaza de ceva vreme, deci atunci vom afla toate noutatile importante, dar si la ce pret va fi vanduta masina.