Vodafone: Hotararile Anuntate Oficial pentru Clientii din Romania

Vodafone Hotararile Anuntate Oficial Clientii Romania

Vodafone ii notifica pe clientii sai din Romania in legatura cu o serie de masuri care au fost luate in ultima perioada, ele fiind unul extrem de importante pentru ca era nevoie de o schimbare in ceea ce priveste acoperirea in zonele de granita cu Ucraina. In aceasta idee, cei de la Vodafone au decis sa amplifice puterea retelei de telefonie mobila care acopera zonele de granita cu Ucraina in aceasta perioada in care in acele zone ajung foarte multi oameni.

Vodafone stie foarte bine ca in zonele de granita ale Romaniei acoperirea nu este una tocmai grozava, la fel ca in cazul oricaror altor operatori de telecomunicatii, iar asta pentru ca nu e tocmai simplu sa fie acoperite acele zone ale teritoriului Romaniei. In ideea de a ajuta oamenii care ajung in Romania, clienti care folosesc roaming-ul in Ucraina, si care au de stat la cozi lungi pentru intrare in tara, cei de la Vodafone au intarit semnalul in zona, si e posibil ca el sa ajunga dincolo de punctele de frontiera.

Vodafone: Hotararile Anuntate Oficial pentru Clientii din Romania

Vodafone Hotararile Anuntate Oficial Clientii Romania granita

Vodafone a imbunatatit totusi semnalul pe partea Romaniei astfel incat oamenii sa poata comunica fara probleme din acea zona cu oricine din tara, mai ales ca se fac eforturi pentru a gasi cazuri, alimente, haine, si orice mai au nevoie oamenii care ajung in Romania. Vodafone a anutat deasemenea ca le ofera clientilor gratuitate la apelarea catre Ucraina, sau la apelarea din Ucraina in Romania, impreuna cu SMS-uri si trafic de internet.

Vodafone le ofera si refugiatilor care vin in Romania cartele prepay gratuite cu 10 GB de trafic de internet, 100 de minute si SMS-uri nationale, minute si SMS-uri nelimitate in retea si 30 de minute internationale in Ucraina, bonus alocat o singura data la activarea cartelei. Aceste cartele se distribuie in centrele de refugiati din Romania de catre persoanele care sunt acolo pentru a ajuta oamenii care ajung si au nevoie de ajutor.

Vodafone are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce face pentru a contribui in ajutarea refugiatilor din Ucraina, inclusiv sumele de bani donate catre ONG-uri care s-au organizat pentru a oferi acest ajutor acum.