Orange: OFICIAL, Milioane de Clienti Vizati de un Important Anunt

Orange OFICIAL Milioane Clienti Vizati Important Anunt

Orange le transmite in mod oficial clientilor din toata Romania un foarte important anunt despre care trebuie sa stie cu totii, pentru ca vorbim despre o schimbare care se aplica incepand de astazi. Mai exact, unii dintre voi poate ca ati aflat despre lansarea HBO Max in Romania incepand de astazi, noua platforma de streaming video la cerere venind sa o inlocuiasca pe cea HBO Go, care este disponibila de foarte multi ani in Romania pentru milioane de oameni.

Orange ii anunta pe clientii sai din toata tara despre faptul ca ei vor avea acces incepand de astazi la HBO Max pentru a urmari continutul care este disponibil in cadrul acesteia, si desigur ca avem ce vedea. Orange are in aceasta pagina o varietate de informatii cu privire la ceea ce trebuie sa stie toti clientii care vor sa acceseze HBO Max, daca au in momentul de fata versiunea initiala a platformei care a fost inclusa gratuit in abonamente lor.

Orange: OFICIAL, Milioane de Clienti Vizati de un Important Anunt

Orange spune ca pentru a avea acces gratuit la HBO Max, clientii trebuie sa indeplinasca fix aceeasi cerinta precum in cazul HBO Go, adica sa aiba activa una dintre extraoptiunile HBO, MAXPAK, sau HBO Max. Toate acestea sunt disponibile pentru abonamentele de televiziune pe care Orange le ofera pentru clientii sai din toata tara, astfel ca daca sunteti interesati sa accesati platforma, ar fi bine sa activati extraoptiunea pe care doriti sa o aveti disponibila.

Orange are deasemenea si 6 luni de gratuitate la HBO Max pentru unele dintre extraoptiunile pentru abonamentele de televiziune, astfel ca puteti sa profitati de acces la platforma inclusiv asa. Desigur ca aici este vorba despre o promotie speciala pe care ar trebui sa o activati cat mai repede de la Orange pentru a va bucura de oferta speciala inainte ca ea sa dispara in totalitate dinc cadrul promotiei pe care o are grupul de telecomunicatii din Romania acum.

Orange mai are si alte promotii foarte bune pentru clientii sai din Romania in aceasta perioada, si ar trebui sa va uitati cu mare atentie la toate dintre ele cat inca mai sunt disponibile pentru noi.