Kaufland: Informarea Oficiala, cati BANI da GRATIS Romanilor Acum

Kaufland Informarea Oficiala cati BANI GRATIS Romanilor

Kaufland inca le mai ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de ceva ce multi dintre ei nu credeau ca ar putea fi oferit vreodata intr-o asemenea masura, adica bani oferiti gratuit pentru roamnii care vor sa ii obtina. Probabil va aduceti aminte de faptul ca in Romania Kaufland a pornit o campanie speciala prin care le ofera premii in bani clientilor care se vaccineaza si isi fac si cumparaturile din toate magazinele sale.

Kaufland a initiat la final de luna ianuarie aceasta campanie speciala pentru romanii din toata tara care s-au dovedit a fi dornici sa profite de ea, oricare dintre romanii vaccinati putand sa se inscrie pentru a castiga premiile care au fost create pentru noi. Vorbim despre premii de 2.5 milioane de LEI pe care Kaufland a decis sa le ofere pentru clientii din toata tara pana in data de 15 martie, deci aveti mai putin de o saptamana in care inca puteti sa participati la campanie.

Kaufland: Informarea Oficiala, cati BANI da GRATIS Romanilor Acum

Kaufland Informarea Oficiala cati BANI GRATIS Romanilor vaccinari

Kaufland ofera 1 premiu in valoare de 500.000 de LEI, 1 premiu in valoare de 250.000 de LEI si inca un premiu in valoare de 100.000 de LEI, dar separat de acestea vor fi acordate 1700 de vouchere in valoare de 1000 de LEI fiecare. Daca voucherele vor trebui folosite in magazinele Kaufland pentru a beneficia de acei bani, in cazul sumelor mai mari, clientii vor putea sa foloseasca acei bani exact pentru ceea ce vor, fara vreo restrictie.

Kaufland le cere clientilor sa faca cumparaturi de minim 100 de LEI din magazinele sale, sau sa comande printr-o aplicatie de livrare acele produse, iar fiecare achizitie de 100 de LEI va creste sansele de castig pentru romani. Kaufland Card dubleaza sansele de castig, astfel ca e de ajutor sa aveti un asemenea tip de card, dar participarea nu este conditionata de utilizarea sa.

Kaufland va desfasura concursul pana in data de 15 martie, dupa care va renunta complet la el, asa ca mai aveti doar o perioada limitata de timp pentru a beneficia de posibilitatea de a castiga banii care ne sunt pusi la dispozitie prin intermediul acestui concurs.