Armata Romana Incepe Pregatirile pentru Venirea Vicepresedintelui SUA, Kamala Harris

Armata Romana Pregatirile Venirea Vicepresedintelui SUA Kamala Harris

Kamala Harris vine maine in Romania, vicepresedintele SUA fiind in momentul de fata la Varsovia, acolo unde a vorbit intr-o conferinta de presa despre situatia razboiului din Ucraina, cel in care SUA este implicata cu toate fortele in momentul de fata.

Armata Romana le vorbeste mai jos romanilor despre faptul ca venirea in Bucuresti a vicepresedintelui SUA va genera o serie de masuri speciale in domeniul rutier, astfel incat coloana sa oficiala sa se poata deplasa in cele mai bune conditii in oras.

“INFORMARE INTERINSTITUȚIONALĂ cu privire la programul din 11 martie 2022.

În contextul activităților planificate pentru vizita vicepreședintelui american Kamala Harris la București, în data de vineri 11 martie, autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației.

Conducătorilor auto le este recomandat ca vineri, 11 martie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București solicită conducătorilor auto să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

Apelăm la sprijinul cetățenilor și le mulțumim acestora pentru înțelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanță deosebită pentru România.”