DIGI RCS & RDS: SURPRINZATOR Anunt pentru Clientii din Toata Romania

DIGI RCS & RDS SURPRINZATOR Anunt Clientii Toata Romania

DIGI RCS & RDS a reusit in ultimii ani sa se transforme intr-unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania, iar acum este in centrul unui anunt extrem de important. Orange a avut recent reteaua certificata de catre SpeedTest pentru vitezele pe care le ofera pentru clientii care ii folosesc serviciile, iar DIGI RCS & RDS a avut deasemenea masurate vitezele de internet mobil pe care le ofera, inclusiv in cadrul retelei sale 5G din Romania.

DIGI RCS & RDS a avut la un moment dat cea mai extinsa retea 5G din Romania, chiar mai mare decat cea a Orange, sau Vodafone, insa pandemia de Coronavirus a fortat oprirea investitiilor pentru ea, din pacate. Acum DIGI RCS & RDS are totusi una dintre cele mai performante retele 5G de telefonie mobila din Romania, conform informatiilor de la SpeedTest, si puteti vedea mai jos cam care sunt diferentele fata de Orange si Vodafone in tara noastra.

DIGI RCS & RDS: SURPRINZATOR Anunt pentru Clientii din Toata Romania

DIGI RCS & RDS SURPRINZATOR Anunt Clientii Toata Romania viteze

DIGI RCS & RDS are a doua cea mai performanta retea de telefonie mobila 5G din Romania, conform testelor facute de catre Romani in toata tara, ceea ce este impresionand pentru un operator cu resurse mult mai reduse. Cei de la DIGI RCS & RDS nu mai continua in momentul de fata sa extinda reteaua 5G din Romania, desi e posibil sa o imbunatateasca pentru a se asigura de faptul ca le ofera clientilor din toata tara doar cele mai bune servicii posibile pe partea 5G.

DIGI RCS & RDS investeste sustinut in toata inrastructura sa din Romania, indiferent daca este vorba despre reteaua de telefonie mobila, cea de internet, sau cea de televiziune, asa ca nu prea exista diferente. Desigur ca DIGI RCS & RDS va continua sa faca imbunatatiri pentru toate serviciile sale din Romania, dar in ceea ce priveste reteaua 5G nu se stie cand anume vor mai fi facute extinderi, avand in vedere ca litatiile pentru frecventele 5G inca nu au avut loc.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau informatii cu privire la acoperirea 5G din Romania, insa performantele in cadrul acesteia variaza in functie de tipul de telefon folosit, sau apropierea fata de antenele 5G.