Netflix: Informare OFICIALA cu ZECI de Filme si Seriale Anuntate

Netflix Informare OFICIALA ZECI Filme Seriale Anuntate

Netflix informeaza clientii din toata Romania in legatura cu noi surprize uriase care sunt pregatite pentru abonatii din toata tara, iar asta pentru ca foarte multe filme si seriale au fost anuntate in mod oficial pentru lansare in cursul anului 2022, si nu numai. Cei de la Netflix au o politica foarte agresiva de lansari pentru filme si seriale, iar aceasta este o veste excelenta pentru noi toti deoarece vorbim despre posibilitatea de a vedea mult continut bun in platforma.

Netflix spune ca in luna martie va fi lansat filmul tabara, iar in aprilie ar trebui sa vina Russial Doll 2, sezonul 4, partea 2, a Ozark, Sezonul 4 al serialului Stranger Things, insa impartit in 5 parti care vor fi lansate pe 27 mai si 1 iulie. Sezonul 6 al Peaky Blinders e asteptat pe 10 iunie, Never Have I Ever 3 ajunge in vara anului 2022, in timp ce sezonul 5 al The Crown va fi lansat, probabil in toamna, iar tot in 2022 vor veni Grace & Frankie 7, Young Royals 2, Love, Death & Robots 3, Sky Rojo 3, sau The Witcher: Blood Origin.

Netflix: Informare OFICIALA cu ZECI de Filme si Seriale Anuntate

Netflix Informare OFICIALA ZECI Filme Seriale Anuntate lista

Netflix dezvaluie si foarte multe filme care vor fi lansate in platforma la un moment dat, dar care inca nu au data de lansare, printre ele numarandu-se: ALice in Borderland 2, Barbarians 2, Better Call Saul 6, Big Mouth 6, Bridgerton 3 si 4, Shadown and Bone 7, Emily in Paris 3 si 4, Enola Holmes 2, Firefly Lane 2, Ginny & Georgia 2, Never Have I Ever 4, Dead to Me 3, Who Killed Sara 3, Last Change U: Basketball 2, Lupin 3, Sweet Tooth 2, Love & Anarchy 2, sau Outer Banks 3.

Netflix a pregatit deasemenea tot pentru lansare, fara data inca: Through My Window 2 si 3, Sex Education 4, Sexify 2, Elite 5 si 6, The Crown 6, The Umbrella Academy 3, You 4, Extraction 2, Warrior Nun 2, The Witcher 3, Winx 2. Multe dintre aceste filme si seriale pe care Netflix le-a anuntat fara data de lansare vor fi disponibile atat in 2022, cat si in 2023, sau 2024, iar asta pentru ca multe sunt continuari ale unor filme si seriale care vor fi lansate in 2022 si 2023.

Neflix, dupa cum puteti vedea, a pregtit extrem de multe titluri interesante pentru abonatii din intreaga lume care asteapta cu mare nerabdare sa vada continut de calitate, pentru care si platesc in cadrul platformei, deci au de ce sa aiba si asteptari.