WhatsApp: Notificarea OFICIALA pentru MILIOANE dintre Oameni

WhatsApp Notificarea OFICIALA MILIOANE Oameni

WhatsApp a publicat o notificare extrem de importanta pentru miliardele de oameni care-I folosesc aplicatia in intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre o masura pe care trebuie sa o stie oamenii imediat pentru a se bucura de ea. Daca aveti cont in cadrul WhatsApp si folosit platforma inclusiv de pe calculator, atunci pentru voi exista de acum o noua metoda de a securiza accesul pentru contul vostru in cadrul platformei de mesagerie.

WhatsApp are incepand de astazi disponibila o noua extensie pentru browserle calculatoarelor, aceasta avand denumirea Code Verify si fiind gandita pentru a verifica in mod constant ca nimeni nu poate intercepta mesageria noastra, sau fura contul. Conform descrierii publicate de catre Meta, compania care detine WhatsApp, aceasta extensie pentru browser verifica daca pagina in care accesam versiunea web a platforme nu are cod neautorizat introdus, astfel incat sa nu poata vedea nimeni ceea ce scriem.

WhatsApp: Notificarea OFICIALA pentru MILIOANE dintre Oameni

WhatsApp Notificarea OFICIALA MILIOANE Oameni code verify

WhatsApp poate fi accesata din browserele calculatoarelor printr-o aplicatie web disponibila in website-ul platformei, dar se pare ca pot fi facute inclusiv clone ale acesteia, clone care au codul sursa al paginii modificat pentru a se monitoriza comunicatiile. Code Verify verifica pagina pe care o accesam pentru a folosi versiunea Web a WhatsApp,iar daca detecteaza o posibila modificare a codului sursa, ne notifica imediat in legatura cu asta.

WhatsApp este o platforma folosita de peste 2 miliarde de oameni din intreaga lume, deci o extensie de acest gen pentru browsere este extrem de utila pentru a ajuta multa lume sa comunice in siguranta cu oricine doresc sa faca acest lucru. Extensia este oferita de catre Meta pentru Google Chrome in momentul de fata, si probabil ca va fi oferita inclusiv pentru alte platforme in viitor, iar asta pentru ca WhatsApp e utilizata de multa lume pe multe platforme.

WhatsApp are mai multe elemente de securitate implementate in aplicatia pentru iPhone si Android in mod nativ, insa pentru cei care acceseaza platforma inclusiv de pe calculatoare, este nevoie de ceva in plus pentru a oferi siguranta in cazul comunicatiilor