UBER: Anuntul INGRIJORATOR pentru Curse din Cauza Preturilor Benzinei si Motorinei

UBER Anuntul INGRIJORATOR Curse Cauza Preturilor Benzinei Motorinei

UBER, una dintre cele mai mari platforme de ridesharing din intreaga lume, a pregatit o schimbare pentru clientii sai de care mai mult ca sigur nu vor fi multumiti foarte multi dintre ei. Mai exact, cel putin in SUA cei de la UBER au decis sa aplice o suprataxa pentru curse din cauza preturilor mari pe care soferii trebuie sa le plateasca pentru benzina si motorina, cresterea fiind generata de catre razboiul din Ucraina, iar clientii sunt cei care platesc pentru ea.

UBER aplica o suprataxa de 0.50 dolari pentru fiecare cursa facuta de catre clienti, iar in cazul UBER Eats se aplica suprataxe de 0.35 dolari pentru fiecare dintre comenzi. Desi suprataxa are logica pentru masinile care folosesc benzina si motorina, cei de la UBER o aplica inclusiv pentru masinile electrice, dar avand in vedere ca si energia electrica e mai scumpa, suprataxa are logica inclusiv in cazul acestui tip de automobile.

UBER: Anuntul INGRIJORATOR pentru Curse din Cauza Preturilor Benzinei si Motorinei

UBER spune ca va monitoriza in continuare preturile benzinei si motorinei, deci suprataxa fie va fi redusa si eliminata, fie va fi crescuta, in functie de felul in care vor evolua aceste preturi. In aceasta idee, ne putem astepta ca lucrurile sa mearga in orice directie in momentul de fata, chiar daca pretul barilului de petrol e in scadere, cei de la UBER incercand cu aceasta suprataxa sa ii ajute pe soferii care in aceasta perioada au nevoie de ajutor serios.

“Calatorii vor plăti o suprataxă de 0,50 USD pentru fiecare cursă și, la Uber Eats, unde călătoriile sunt mai scurte, taxele de consum vor fi ajustate pentru a acoperi echivalentul unei suprataxe de 0,35 USD pentru fiecare livrare. 100% din acești bani vor merge direct șoferilor și livrarilor. Nu se vor aplica taxe de servicii pentru aceste sume.

Pentru călătoriile cu transport partajat, șoferii vor vedea sumele suprataxelor enumerate ca Supliment temporar pentru combustibil în declarațiile dvs. de câștig. Pentru călătoriile cu Uber Eats, cei care livrează vor vedea sumele suprataxelor enumerate Suplimentul temporar pentru combustibil UberEats pe extrasele dvs. de venituri.”

UBER a anuntat ca aplica aceasta suprataxa deocamdata doar pentru cursele care sunt facute in SUA si Canada, dar inclusiv europenii au nevoie de ajutor, avand in vedere ca si pe acest continent exista cresteri ale preturilor carburantilor. UBER nu a dezvaluit in avans planurile pe care le are, asa ca vestea suprataxei vine ca una surpriza, dar poate ca unii se gandeau ca aceasta schimbare ar putea fi facuta pentru a ajuta soferii sa faca fata situatiei.

UBER va anunta cu siguranta planurile sale si pentru Europa in perioada urmatoare, asa ca ramane de vazut cand anume ar putea veni acest anunt foarte important.