Huawei MATE 50 Pro: Vestile GROZAVE pentru Noul Model de Telefon

Huawei MATE 50 Pro Vestile GROZAVE Noul Model Telefon

Huawei MATE 50 Pro este unul dintre urmatoarele modele importante de telefoane pe care Huawei vrea sa le aduca pe piata cat mai repede, iar asta pentru ca exista in continuare interes din partea oamenilor pentru modelele de telefoane vandute de catre chinezi. Huawei MATE 50 Pro este programat pentru lansare de catre compania Huawei in viitorul nu foarte indepartat, iar asta pentru ca e nevoie de o continuare a seriei MATE, iar acum aflam si cateva detalii despre telefoane.

Huawei MATE 50 Pro ar urma sa fie lansat undeva in a doua parte a anului 2022, poate in iunie, sau iulie, deocamdata nu se stie foarte clar, insa se pare ca ar urma sa vina cu chip-uri Qualcomm Snapdragon 8 de generatia 1. Vorbim despre cele mai recente modele de chip-uri pe care Qualcomm le are in momentul de fata, iar Huawei MATE 50 Pro ar trebui sa beneficieze de performante extrem de bune, dar si de autonomie buna pentru baterie.

Huawei MATE 50 Pro: Vestile GROZAVE pentru Noul Model de Telefon

Huawei MATE 50 Pro nu are deocamdata alte noutati majore dezvaluite, dar asta nu e tocmai o surpriza, sau o problema, pentru ca in urmatoarele saptamani ar trebui sa aflam mai multe in legatura cu noutatile care sunt pregatite. Planurile Huawei pentru lansarea Huawei MATE 50 Pro ar putae totusi sa se schimbe, iar asta pentru ca lipsa componentelor pentru fabricarea telefonului ar putea afecta intr-o buna masura datele de lansare.

Huawei MATE 50 Pro ar urma totusi sa aiba anumite limitari din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA impotriva companiei Huawei, o problema cu care compania s-a confruntat serios in ultimii ani, si pentru care gaseste tot mai multe solutii in ultima vreme. Huawei MATE 50 Pro ar putea fi lansat in China inainte de a ajunge si in alte tari, asa cum s-a intamplat si cu alte modele aparute pe paita de la compania Huawei, asa ca orice este posibil in strategia de lansare.

Huawei MATE 50 Pro va concura cu cele mai recente modele de telefoane de la Samsung, cu actualele modele ale iPhone, dar si cu ceea ce va fi lansat in toamna de catre Apple, deci ar trebui sa fie cu adevarat impresionant.