DACIA Duster 3: Problemele MAJORE Inainte de Lansarea Noului SUV Romanesc

DACIA Duster 3 Problemele MAJORE Inainte Lansarea Noului SUV Romanesc

DACIA Duster 3, revolutia pregatita de catre DACIA pentru seria de SUV-uri pe care le vinde pentru clientii din intreaga lume, este in momentul de fata intr-un proces avansat de dezvoltare in vederea lansarii pentru toata lumea cat de curand e posibil. Stim deja ca DACIA Duster 3 ar urma sa fie prezentata in 2023 de catre DACIA, cu o posibila data de lansare pentru 2024, insa pana atunci sunt foarte multe de pus la punct in ceea ce priveste masina noua.

DACIA Duster 3 ar putea avea serios afectat procesul de dezvoltare de catre razboiul din Ucraina, el generand deja probleme foarte mari in ceea ce priveste disponibilitatea anumitor componente =m iar asta a generat deja suspendarea activitatii la o linie de productie a DACIA din Romania. Chiar daca Renault inca refuza sa plece din Rusia in ciuda razboiului din Ucraina, orice devine posibil pe masura ce invazia se prelungeste si tot mai multe sanctiuni sunt impuse tarii.

DACIA Duster 3: Problemele MAJORE Inainte de Lansarea Noului SUV Romanesc

DACIA Duster 3 are nevoie de multe componente din diverse zone de pe glob, dar si de un proces extins de testare, iar daca pandemia a adus un anumit set de probleme, razboiul de la granitele noastre aduce un cu totul alt set de probleme foarte serioase. Din Rusia vin foarte multe elemente folosite in multe componente pentru dispozitive electronice, inclusiv cele din masini, iar desi productia DACIA Duster 3 era privita cu optimism, mai ales ca penuria semiconductorilor parea sa se termine, lucrurile se schimba acum.

DACIA Duster 3 este in continuare in centrul atentiei celor de la DACIA si Renault pentru ca masina ar urma as schimbe foarte multe dintre perceptiile celor care inca stateau departe de masinile celor din Romania.

DACIA Duster 3 va veni cu foarte multe schimbari majore pe care multi clienti le asteapta de foarte multa vreme, unele fiind deja oferite in masinile Renault, in timp ce altele sunt deja in masinile DACIA, iar clientii le-au apreciat in Logan 3, sau Sandero 3.

DACIA Duster 3 ar urma sa fie si mai scumpa decat modelele care au fost lansate pana in momentul de fata de catre cei de la DACIA, iar diferenta ar putea fi destul de mare, mai ales ca modelele actuale s-au scumpit deja de cateva ori de la lansare.