Orange: Notificarea Importanta, e GRATIS pentru Clienti si Multi NU Stiau

Orange Notificarea Importanta GRATIS Clienti Multi NU Stiau

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, cu milioane peste milioane de clienti in toata tara, dupa cum multi dintre voi stiati deja, insa ceea ce multi nu stiau este ceea ce ofera gratis. Vorbim despre o promotie pe care cei de la Orange o desfasoara de foarte multa vreme in Romania, cu detalii in aceasta pagina, iar multumita ei oricare dintre clienti pot beneficii si gadget-uri afara plata de o serie de gratuitati pe care n-ar trebui sa le rateze.

Orange continua campania Pinata Party pentru toti clientii sai din Romania, iar multumita ei ofera prin aplicatia dedicata pentru iPhone si Android posibilitatea de a participa la o campanie speciala. Incepem cu beneficiile, care se rezuma la vouchere de reducere in magazinul online Orange, minute nationale si internationale, SMS-uri, trafic de internet gratuit, sau in anumite limite, ori acces gratuit la diverse optiuni ale Orange TV Go, totul cu acces imediat.

Orange: Notificarea Importanta, e GRATIS pentru Clienti si Multi NU Stiau

Orange nu se limiteaza totusi la atat, iar asta pentru ca ofera inclusiv posibilitatea de a castiga 10 telefoane Samsung GALAXY S21 FE, Samsung GALAXY Watch 4, un aspirator de mana Xiaomi, sau o camera uto Xiaomi. Separat exista o varietate de rucsacuri de la Orange care sunt oferite gratuit impreuna cu o baterie externa, un termos, o lampa LED de la Xiaomi, o bratara de fitness de la Xiaomi, un HUB smart de la Xiaomi, sau un ceas inteligent Mi Smart Clock de la Xiaomi.

Orange le cere clientilor sa intre in aplicatia sa pentru iPhone si Android si sa castige puncte in Pinata Party, acele puncte putand fi folosite mai apoi pentru a primi gratuit oricare dintre premiile care sunt disponibile pentru toti clientii.

Exista desigur ceva de munca pentru a putea obtine gratuit oricare dintre produsele pe care cei de la Orange le ofera, iar numarul lor este limitat, asa ca exista concurenta mare din partea multor oameni pentru ele acum.

Orange mai are si alte promotii speciale pe care nimeni nu ar trebui sa le treaca acum cu vederea pentru ca sunt mai mult decat interesante, si nu sunt oferite chiar atat de des, extragerea finala urmand a avea loc pe 11 aprilie 2022.

Orange Notificarea Importanta GRATIS Clienti Multi NU Stiau petrecere