Formula 1: AVERTISMENTUL lui Lewis Hamilton Inainte de Debutul Sezonului 2022

Formula 1 AVERTISMENTUL Lewis Hamilton Inainte Debutul Sezonului 2022

Formula 1 este foarte aproape de inceputul unui nou sezon, extrem de incarcat de emotie din cauza finalului sezonului anterior, iar Lewis Hamilton este in centrul atentiei din cauza a tot ceea ce s-a intampalt in Abu Dhabi in ultima cursa din 2021. Paradoxal, sezonul 2022 de Formula 1 va incepe tot la Abu Dhabi, acolo unde Lewis Hamilton va incerca sa dovedeasca faptul ca trebuia sa castige in cursa anterioara, si implicit al optulea titlu de campion.

Formula 1 va fi mult mai competitiva in 2022 din cauza modificarilor majore facute pentru masini, dar si regulile de desfasurare a curselor, iar Lewis Hamilton ii avertizeaza pe concurentii sai ca va fi mult mai periculos anul acesta. Lewis Hamilton spune ca inca se simte ca si cum ar fi in top din punct de vedere al capacitatii sale de a concura in cadrul curselor, astfel ca le spune concurentilor ca trebuie sa dea tot ce au mai bun pentru a-l putea invinge.

Formula 1: AVERTISMENTUL lui Lewis Hamilton Inainte de Debutul Sezonului 2022

Formula 1 a fost intotdeauna un sport foarte competitiv, insa pentru Lewis Hamilton aceasta ar putea fi ultima, daca nu una dintre ultimele sansa/e de a castiga un nou titlu de campion care sa il tina in istoria competitiei atat de importante. Cu un al 8-lea titlu de campion, Lewis Hamilton ar deveni cel mai titrat pilot din istoria Formula 1, si va stabili un record extrem de greu de egalat, chiar si de catre Max Verstappen, care este un concurent de temut.

“Desigur, corpul tău îmbătrânește, oboseli pe măsură ce îmbătrânești, este o recuperare mai lentă. Dar nu aș spune neapărat că sunt prea jos în pantă; Încă mă simt de parcă sunt relativ la vârf! Simt că sunt mai eficient în modul în care mă antrenez.

Sunt mult mai în ton cu corpul meu în ceea ce privește știi când pot împinge și când nu pot împinge, când sunt recuperat și când nu sunt, cum îmi hrănesc corpul în ceea ce privește alimentarea lui. Sunt mult mai interesat de asta decât oricând înainte, somn, tot felul de lucruri. Am toată experiența de-a lungul anilor; Am un raport excelent al echipei mele. Suntem împreună de 10 ani, așa că cred că probabil avem cel mai puternic parteneriat pe care aș spune.”

Lewis Hamilton spune ca varsta incepe sa-si cam “spuna cuvantul” in ceea ce il priveste, in sensul in care se recupereaza mai greu dupa cursele solicitante, insa experienta pe care a acumulat-o il ajuta sa se antreneze mult mai eficient. Aceasta experienta va fi si determinanta in unele curse de Formula 1 in care Lewis Hamilton va incerca sa obtina victoria, dar multe depind de felul in care se vor comporta monoposturile pe pistele din toata lumea.

Formula 1 va debuta duminica in prima cursa din noul sezon, insa de vineri vom avea noi detalii importante cu privire la activitatile pilotilor in ceea ce priveste pregatirea pentru noile curse care sunt asteptate de sute de milioane de oameni.