LIDL Romania: Ce a Decis sa dea GRATUIT Romanilor din Toata Tara de Astazi

LIDL Romania Decis GRATUIT Romanilor Toata Tara Astazi

LIDL Romania are vesti grozave pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere posibilitatea de a primi gratuit bani daca isi fac cumparaturile din magazinele sale. Dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos, LIDL Romania ofera gratuit atat bani sub forma de lichiditati, cat si sub forma de vouchere, deci daca aveti norocul de a primi bani multumita noii campanii pe care magazinul online o desfasoara, va veti putea folosi de ei aproape cum vreti.

LIDL Romania a anuntat ca ofera un premiu in valoare de 3000 de euro ca parte a noii campanii care este in desfasurare in momentul de fata, acesta fiind marele premiu al promotiei initiate. Separat de acest premiu, se ofera inclusiv 10 vouchere LIDL Romania in valoare de 300 de LEI fiecare, iar cu ele veti putea cumpara multe produse care sunt listate la vanzare de catre lantul de supermarket-uri din tara noastra, deci merita sa aveti in vedere promotia.

LIDL Romania: Ce a Decis sa dea GRATUIT Romanilor din Toata Tara de Astazi

LIDL Romania nu isi schimba regulile de participare la promotiile sale, astfel ca pentru a avea sansa de a intra in posesia oricarui premiu trebuie sa cumparati produse in valoare de minim 70 de LEI din magazinele sale. Printre produsele pe care le cumparati de la LIDL Romania trebuie sa se numere si unul dintre cele vandute sub brand-ul Camara Noastra, dupa care trebuie sa va inscrieti la promotie prin intermediul website-ului companiei pentru a fi luati in considerare.

LIDL Romania are foarte multe produse de la Camara Noastra disponibile pentru clientii din toata tara, ele fiind vandute de ceva vreme in toate locatiile, iar acum ele va aduc si premii grozave.

Produsele Camara Noastra sunt in general cele traditionale romanesti, astfel ca veti gasi cu siguranta cate ceva care sa va fie pe plac daca decideti sa cumparati de la LIDL Romania oricare dintre produsele acestea care sunt puse acum la vanzare.

LIDL Romania mai are si alte oferte grozave disponibile pentru clientii din toata tara, astfel ca daca nu sunteti multumiti de produsele din campania Camara Noastra, veti gasi si altele de cumparat.