Netflix: Noi Filme si Seriale POPULARE Anuntate Oficial pentru Lansare

Netflix Noi Filme Seriale POPULARE Anuntate Oficial Lansare

Netflix a pregatit noi surprize pentru abonatii sai din intreaga lume, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, a decis sa dezvaluie in mod oficial cand va lansa cateva filme si seriale extrem de interesante pe care foarte multa lume le asteapta de ceva vreme deja. Netflix a publicat cu nu foarte mult timp in urma o lista destul de lunga de titluri pe care le avea in pregatire si pe care intentioneaza sa le lanseze pentru toata lumea, iar acum vedem informatii noi.

Netflix a anuntat in primul rand lansarea filmului The Bubble, acesta fiind programat pentru lansare in data de 1 aprilie de catre compania americana, iar conform descrierii facutepentru el, vorbim despre un film care are in centru pandemia din care nu se stie cand vom iesi. Mai exact, Netflix spune ca in filmul The Bubble un grup de actori incearca sa finalizeze filmarile pentru un film intr-un hotel in timp ce sunt carantinati din cauza pandemiei de Coronavirus.

Netflix: Noi Filme si Seriale POPULARE Anuntate Oficial pentru Lansare

Netflix ne aduce in atentie deasemenea si faptul ca sezonul 5 al serialului Elite va fi disponibil pentru toata lumea incepand cu data de 8 aprilie, compania americana lucrand de ceva vreme la aceasta noua lansare pe care a pregatit-o pentru abonatii din toata lumea. Cei de la Netflix au avut un succes foarte mare su serialul Elite, el fiind apreciat de catre extrem de multa lume, iar acum vom avea parte de un nou sezon peste mai putin de o luna.

Netflix ii bucura pe fanii din intreaga lume inclusiv cu anuntarea celui de-al treilea sezon al The Umbrella Academy, acesta fiind programat pentru a avea loc in data de 22 iunie, adica peste vreo 3 luni de zile, dar asteptarea va merita cu siguranta. The Umbrella Academy este unul dintre cele mai de succes seriale pe care Netflix le-a lansat pentru abonatii din intreaga lume, iar continuarea sa cu inca un sezon este o veste grozava pentru noi toti.

Netflix mai are si alte titluri in pregatire pentru lansare in momentul de fata, unele dintre ele fiind in plin proces de dezvoltare de ceva vreme, iar punerea lor in distributie va fi anuntata din timp de catre compania americana pentru noi toti.