WhatsApp: Anuntul cu o Veste GROZAVA pentru MIlioane de Oameni

WhatsApp Anuntul Veste GROZAVA MIlioane Oameni

WhatsApp a decis in mod sa ofere schimbare importanta pentru multi utilizatori care folosesc aplicatia, iar asta dupa cea a fost descoperita cand era pregatita in secret pentru lansare, si dupa ce a trecut printr-o perioada de cateva luni de dezvoltare. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis intr-un final sa lanseze si pentru versiunea beta a Android a aplicatiei noul player audio care ne permite sa ascultam inclusiv in alte chat-uri mesajele vocale primite de la diverse persoane.

WhatsApp a lansat aceasta schimbare majora initial doar pentru utilizatorii care au telefoane iPhone, dar si pentru cei care folosesc platforma din aplicatia pentru Mac si Windows, insa iata ca ea ajunge acum si pe Android, insa tot doar in versiune beta. In cazul in care nu va mai amintiti ce anume ofera aceasta functie speciala, ei bine cei de la WhatsApp s-au gandit ca nu ar mai fi cazul sa ne limiteze capacitatea de a asculta mesajele vocale decat in conversatia in care au fost trimise.

WhatsApp: Anuntul cu o Veste GROZAVA pentru MIlioane de Oameni

WhatsApp a implementat un player special pentru mesajele audio pe care le primim de la diverse alte persoane, iar acesta poate fi afisat peste orice alta interfata a aplicatiei, din orice alta sectiune a sa, deci putem face si altceva cat ascultam mesajele. Cand vine vorba despre mesaje vocale care au o durata mai lunga, atunci aceasta functionalitate este una extrem de utila pentru ca nu mai suntem obligati sa ramanem in aceeasi interfata de chat.

WhatsApp a gandit totul intr-un asemenea mod incat sa putem controla inclusiv redarea acestor mesaje indiferent de aplicatia in care ne aflam intr-un anumit moment dat, sau altul, astfel ca avem control facil asupra ascultarii mesajelor.

Ideea este una extrem de buna, iar asta pentru ca in cadrul altor aplicatii pentru mesagerie exista functii similare oferite de catre dezvoltatorii lor, asa ca e bine sa vedem inclusiv acelasi lucru oferit in aceasta aplicatie.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari pregatite pentru a fi lansate pentru toata lumea, asa ca trebuie doar sa asteptam ca ele sa fie disponibile in mod oficial pentru noi, indiferent cat anume ar putea dura acest lucru, pana la urma.

WhatsApp Anuntul Veste GROZAVA MIlioane Oameni derulare