Android: Noi Schimbari OFICIALE Anuntate de catre Google Oamenilor

Android Noi Schimbari OFICIALE Anuntate Google Oamenilor

Android are o serie de noi schimbari oficiale anuntate de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, iar acestea sunt gandite pentru a face mai mult bine pentru toata lumea. Mai exact, cei care folosesc Android pe telefoane, sau tablete, vor avea ocazia de a se bucura de o experienta mai buna atunci cand folosesc Google Play Store, iar asta pentru ca este modificat modul in care interfata magazinului de aplicatii este afisata pe dispozitivele mobile.

Android va afisa in cadrul aplicatiile pentru Google Play Store aplicatiile pentru utilizatori in functie de tipul de dispozitiv pe care il au, cat de mare e ecranul, orientarea acestuia, suportul pentru tastatura, si nu numai. Vorbim despre schimbari pe care Android le va avea implementate in decursul catorva luni de zile de catre cei de la Google, iar scopul este de a prioritiza afisarea de aplicatii si jocuri de calitate care se potrivesc perfect in dispozitivele oamenilor.

Android: Noi Schimbari OFICIALE Anuntate de catre Google Oamenilor

Google nu se limiteaza doar la atat, iar asta pentru ca in Play Store utilizatorii de telefoane Android vor avea ocazia de a vedea review-uri si note date de catre oameni care au aceleasi tipuri de dispozitive ca ei. Asta ii va ajuta sa isi faca o idee mai clar cu privire la ce fel de experienta vor avea in momentul in care vor incepe sa foloseasca respectivele aplicatii in propriile dispozitive, ceva ce pana acum nu se intampla pentru ca recenziile erau afisate de la oameni cu diverse tipuri de dispozitive.

Android trebuia sa aiba unele dintre aceste schimbari implementate de ceva vreme pentru utilizatorii sai, dar nu toate sunt pregatite, asa ca va fi oferit doar ceea ce este pregatit, urmand ca restul sa ajunga cand e gata.

Toate aceste modificari au menirea de a face descoperirea de aplicatii in Android una mult mai simpla si mai buna, ceva ce desigur ca oricine ar trebui sa stie in momentul de fata pentru ca in final noi vom avea de castigat din asta.

Android mai are si multe alte schimbari pregatite pentru lansare in momentul de fata, asa ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem ceea ce va oferi Google in final pentru noi toti, si cand vor fi ele pregatite de lansare.