Creste Numarul Cazurilor Noi de Coronavirus pentru Prima Oara in Martie

Creste Numarul Cazurilor Noi Coronavirus Prima Oara Martie

Creste numarul cazurilor noi de Coronavirus pentru prima oara in martie, si pentru prima oara in mai bine de o luna, inregistrandu-se mai multe cazuri astazi decat in data de 10 martie, adica acum fix o saptamana de zile, diferenta fiind de 500 de cazuri noi intre cele doua zile.

In 10 martie 2022 au fost inregistrate 3.565 cazuri noi de Coronavirus, iar astazi, 17 martie, au fost inregistrate 4.033 cazuri noi de Coronavirus, deci o crestere de 468 de cazuri noi, acesta fiind un prim semn ca valul de scadere al numarului de cazuri noi s-ar putea inversa.

Zilele trecute Alexandru Rafila afirma ca rata de pozitivare a testelor pentru Coronavirus este intr-o usoara crestere, la fel ca si rata bazala de reproducere, doi indicatori extrem de importanti care spun daca ne aflam pe un trend crescator, sau descrescator, al unui val de infectari.

Creste Numarul Cazurilor Noi Coronavirus Prima Oara Martie 10
Situatia cazurilor noi de Coronavirus pentru 10 martie 2022.

Tot zilele trecute acelasi ministru ne-a spus ca valul 5 inca nu s-a terminat, iar cifrele de astazi reprezinta un prim semn ca oamenii trebuie sa respecte recomandarile de protectie, care au fost introduse brusc in locul masurilor obligatorii de preventie, si care ar putea reveni daca situatia se va agrava serios.

Creste Numarul Cazurilor Noi Coronavirus Prima Oara Martie 17
Situatia cazurilor noi de Coronavirus pentru 17 martie 2022.