DIGI Romania: Decizia de URGENTA Anuntata pentru Milioane dintre Romani

DIGI Romania Decizia URGENTA Anuntata Milioane Romani

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o decizie de urgenta pe care a luat-o in Romania, si care trebuie sa fie cunoscuta de catre milioane de oameni din toata tara, iar asta pentru ca ea are legatura cu Ucraina. Conform informarii oficiale a celor de la DIGI Romania, compania a luat decizia de a extinde gratuitatea pe care o ofera pentru clientii din tara in ceea ce priveste comunicarea cu Ucraina, dar si comunicarea cand se afla pe teritoriul tarii vecine.

DIGI Romania s-a numarat printre companiile de telecomunicatii care inca din prima zi a razboiului au anuntat in mod oficial ca ofera gratuitate pentru comunicare din Romania spre Ucraina, dar si de acolo incoace. DIGI Romania ofera in continuare gratuiate pentru apeluri si SMS-uri catre Ucraina, iar clientii operatorului Lifecell din tara vecina au roaming gratuit in reteaua DIGI Mobil dupa ce ajung in tara noastra, dar totul pentru o perioada limitata de timp.

DIGI Romania: Decizia de URGENTA Anuntata pentru Milioane dintre Romani

DIGI Romania a anutat ca aceste gratuitati sunt acum disponibile pana pe data de 31 martie 2022, iar asta pentru ca numarul oamenilor care au nevoie de comunicare gratuita este in continua crestere. Peste 3 milioane de locuitori din Ucraina au plecat din tara in ultimele 3 saptamani, cu peste 500.000 ajungand in Romania, deci gratuitatile oferite de DIGI Romania, sau alti operatori, sunt foarte importante pentru foarte multa lume in aceasta perioada.

DIGI Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la gratuitatile pe care le ofera pentru toata lumea, iar toti cei interesati sa afle detalii despre ceea ce beneficiaza pot intra acolo pentru a le vedea acum.

Desigur ca totul este oferit in mod automat de catre cei de la DIGI Romania pentru toata lumea chiar din acest moment, asa ca nu veti plati nimic pentru a suna in Ucraina, sau daca ati venit de acolo aicipentru a fi in siguranta.

DIGI Romania ajuta deasemenea oamenii care vin din Ucraina si in alte moduri, astfel ca se implica foarte mult in aceasta perioada in care foarte multi oameni au nevoie de foarte mult ajutor pentru a fi in siguranta.