DIGI RCS & RDS: Schimbarea MAJORA Asteptata de Multi dintre Clienti

DIGI RCS & RDS Schimbarea MAJORA Asteptata Multi Clienti

DIGI RCS & RDS a facut un anunt extrem de important pentru milioane de clienti din toata tara, unul care a surprins extrem de multa lume in momentul in care a fost dezvaluit, dar care inca e departe de indeplinire. Cei de la DIGI RCS & RDS au surprins cu anuntul de a oferi servicii de internet prin fibra optica la viteze care depasesc 1 Gbps, dar si la preturi extrem de bune, insa deocamdata proiectul este foarte departe de a fi dus la indeplinire de companie.

DIGI RCS & RDS face in mod constant investitii extrem de mari in retelele sale de internet prin fibra optica si telefonie mobila, iar decizia de a oferi asemenea tehnologii ultra-rapide pentru clienti a venit ca o veste extrem de buna. Problema este ca implementarea in Romania nu e simpla, iar desi DIGI RCS & RDS a spus ca va incepe din Bucuresti cu lansarea retelei sale, deocamdata inca mai lucreaza la extinderea sa in toata tara, din pacate.

DIGI RCS & RDS: Schimbarea MAJORA Asteptata de Multi dintre Clienti

DIGI RCS & RDS a inceput din sectorul 1 extinderea retelei sale de internet cu viteze de peste 1 Gbps, spunand ca in martie va ajunge inclusiv in Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, si alte orase, dar inca nu a confirmat extinderea. Singura solutie pentru a vedea daca serviciile de internet mai rapid sunt disponibile in anumite locatii tin de verificarea fizica a adresei in website-ul DIGI RCS & RDS pentru a vedea daca puteti beneficia acolo de viteze de internet de 2.5 Gbps, sau mai mari.

DIGI RCS & RDS vrea sa evolueze cu o retea de internet prin fibra optica asa cum nu are nimeni in Romania, chiar daca realitatea este ca putina lume are intr-adevar nevoie de viteze atat de mari pentru utilizarea internetului.

Nici in momentul in care DIGI RCS & RDS a anuntat lansarea actualelor oferte cu internet cu viteze de 1 Gbps nu existau multi oameni care credeau ca e nevoie de asa ceva, dar iata ca intr-un final evolutia a fost extrem de buna.

DIGI RCS & RDS ar putea extinde substantial in 2022 disponibilitatea serviciilor de internet rapid cu viteze de peste 1 Gbps, insa probabil ca vom afla in urmatoarele luni cat progres a facut cu acest proiect foarte important.

DIGI RCS & RDS Schimbarea MAJORA Asteptata Multi Clienti fiberlink 10G