WhatsApp: Ce a Inclus in Mod NEASTEPTAT in Aplicatia Telefoanelor

WhatsApp Inclus Mod NEASTEPTAT Aplicatia Telefoanelor

WhatsApp s-a gandit sa faca o noua schimbare pentru aplicatia sa atat de populara in intreaga lume, iar ca de obicei, vorbim despre modificari care erau asteptate de mult, trebuiau sa vina de mult, dar intr-un final vin abia in momentul de fata. Daca folositi aplicatia WhatsApp pentru afaceri, adica WhatsApp Business, atunci e bine sa stiti ca este in pregatire o noua functie care ne va oferi posibilitatea de a vedea comenzile facute prin intermediul magazinului nostru virtual.

WhatsApp nu a lansat aplicatia sa cu o sectiune speciala care sa le permita vanzatorilor sa vada efectiv si care sunt comenzile plasate de catre clienti, sau sa le administreze, dar in curand vor avea inclusiv optiunea de a face acest lucru. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum urmeaza sa arate aceasta noua functie speciala pe care WhatsApp o are in pregatire, iar o sectiune numita “Orders”, “Comenzi”, va fi disponibila pentru accesare din aplicatie.

WhatsApp: Ce a Inclus in Mod NEASTEPTAT in Aplicatia Telefoanelor

WhatsApp va afisa acolo toate comenzile pe care clientii le-au plasat prin intermediul magazinului virtual pe care-l avem in platforma, astfel incat sa stim foarte clar care este statusul lor, si daca este nevoie sa expediem ceva, sau sa corectam altceva. Aplicatia WhatsApp ne va permite inclusiv sa cream comenzi care vor deveni vizibile acolo, astfel ca functionalitatea in sine este una suficient de complexa pentru ca sectiunea sa fie cu adevarat utila.

WhatsApp stie foarte bine ca detinatorii de afaceri au nevoie de sectiuni de acest gen pentru a putea tine mai usor evidenta comenzilor pe care le primsc de la oameni in cadrul platformei, si desigur ca era nevoie de asa ceva inca de acum multe luni de zile.

Deocamdata functia este in testare cu utilizatorii care folosesc versiunile beta ale aplicatiei WhatsApp pentru afaceri, insa totul va fi extins inclusiv la cei care folosesc versiunea publica pentru a vinde orice in platforma.

WhatsApp mai are si foarte multe alte schimbari extrem de interesante pregatite pentru toata lumea in cursul urmatoarelor luni, asa ca ramane doar sa vedem cat de mari vor mai fi surprizele secrete la care se lucreaza in aceasta perioada de timp.

WhatsApp Inclus Mod NEASTEPTAT Aplicatia Telefoanelor comenzi