Raiffeisen Bank: Decizia URGENTA Anuntata in Mod Oficial in Romania

Raiffeisen Bank Decizia URGENTA ANuntata Oficial Romania

Raiffeisen Bank a anuntat in mod oficial o decizie urgenta pe care a luat-o in Romania, si care prevede punerea in aplicare a unor masuri foarte importante al caror scop este de a ajuta oamenii veniti din Ucraina, dar intr-un mod ceva mai diferit. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank s-au gandit ca ar fi o idee buna sa ii ajute pe ucrainieni cu oferte de locuri de munca, astfel ca a dechis posibilitatea ca oamenii sa se inscrie pentru acest lucru.

Raiffeisen Bank are o platforma speciala pe website-ul sau prin care le permite ucrainienilor din toata tara sa se inscrie pentru ofertele de locuri de munca pe care banca le are disponibile in acest moment pentru oricare dintre cei care sunt interesati. Raiffeisen Bank spune ca doar ucrainienii care vorbesc limba engleza pot aplica pentru unele dintre locurile de munca disponibile in momentuil de fata, deci este foarte impotant sa retineti acest lucru.

Raiffeisen Bank: Decizia URGENTA Anuntata in Mod Oficial in Romania

Raiffeisen Bank are pe website-ul sua cateva oferte de locuri de munca pentru oricine este dornic sa ii devina angajat, iar pentru cei care au fost fortati sa-si paraseasca casele din cauza razboiului, ideea in sine este una extrem de buna. Raiffeisen Bank este in momentul de fata singura banca, daca nu ma insel, la care se pot angaja oricare dintre locuitorii din Ucraina care au ramas fara un loc de munca dupa ce au fost obligati sa plece din tara.

Raiffeisen Bank are in principal disponibile locuri de munca in sectorul IT, multe dintre ele putand fi facute si de la distanta, deci probabil ca doar salariul ar fi un factor motivant pentru unii, daca isi pot indeplini din Romania munca pe care o faceau in Ucraina.

Chiar si asa, ideea in sine este una foarte buna pentru ca Raiffeisen Bank ajuta in final oameni care au nevoie d eun loc de munca sa castige bani dupa ce Rusia i-a fortat sa isi paraseasca tara in luna februarie.

Raiffeisen Bank a mai luat si alte masuri importante pentru locuitorii din Ucraina care au ajuns in Romania in aceasta perioada, si e foarte important ca a actionat asa pentru ca exista foarte multi oameni care au nevoie de ajutor in acest moment.