Guvernul Romaniei: Nu Exista Nori Toxici Asupra Tarii Noastre

Guvernul Romaniei Nu Exista Nori Toxici Asupra Tarii Noastre

Guvernul Romaniei incearca sa ii linisteasca pe romanii care au cazut in capcana unui mesaj de pe WhatsApp care le spunea oamenilor ca un nor toxic ar urma sa ajunga asupra Romaniei in cursul zilei de maine, dar totul este doar o foarte mare pacaleala.

Guvernul Romaniei a facut aceeasi atentionare pe care am vazut-o de la DSU, iar asta pentru ca mesajele trimise de necunoscuti pe WhatsApp au extrem de rar legatura cu realitatea, din pacate.

“Nu există nor toxic deasupra României!

Cetățenii nu au motive să fie îngrijorați, analizele specialiștilor indică valori normale ale concentrațiilor de monoxid de carbon deasupra României.

Vântul puternic din ultimele ore nu are nicio legătură cu poluarea produsă în zona de conflict militar din Ucraina, iar analizele realizate de #ANM arată foarte clar că, în perioada următoare, nu se preconizează o deplasare a norului poluant dinspre Ucraina spre teritoriul țării noastre.

Rapoartele specialiștilor arată că niciun indicator măsurat (monoxid de carbon, dioxid de sulf, dioxid de azot etc.) nu prezintă creșteri semnificative, niciunde pe teritoriul României.”