Guvernul Romaniei: Romania este o Tara Sigura si pentru Turism

Guvernul Romaniei Romania este o Tara Sigura si pentru Turism

Guvernul Romaniei transmite astazi, prin voce prim-ministrului Nicolae Ciuca, faptul ca tara noastra este una sigura pentru turism, iar asta pentru ca foarte multi oameni si-au pus probleme in legatura cu vizitarea tarii noastre din moment ce avem un razboi la granite.

Guvernul Romaniei stie cat de importante sunt asigurarile de acest gen oferite pentru oamenii care se gandesc sa ne viziteze, asa ca e destul de posibil sa vedem si alte anunturi similare in perioada urmatoare.

“Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: România este o țară sigură și are toate garanțiile de siguranță și securitate astfel încât turismul să se poată desfășura în beneficiul tuturor. Pentru ca turismul să facă saltul de la o activitate cu potențial la o ramură care să aibă o contribuție importantă în PIB, este nevoie de o infrastructură modernă.

În toate proiectele de investiții pe care le avem în desfășurare, urmărim să dezvoltăm această infrastructură, astfel încât să facilităm deplasarea tuturor celor care vin să viziteze toate aceste locuri minunate.

Țin să apreciez contribuția consistentă adusă de domeniul HoReCa, în această perioadă de când forțele armatei ruse au invadat Ucraina, în tot ceea ce a însemnat sprijinul pentru refugiații care vin din Ucraina. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat și pentru că ați venit să susțineți măsurile pe care Guvernul le-a luat în această situație.”