Netflix a ULUIT Intreaga Lume, ce Decizie Importanta a Luat

Netflix ULUIT Intreaga Lume Decizie Importanta Luat

Netflix a surprins intreaga lume cu filmele si serialele pe care le-a lansat pentru abonatii sai, iar acum vrea sa faca acelasi lucru inclusiv dintr-un alt punct de vedere, iar asta pentru ca organizeaza evenimente in lumea reala. Cei de la Netflix se pregatesc pentru lansarea unui nou sezon al serialului Bridgerton, iar pentru a aduce unii fani in lumea acestui serial, compania americana s-a gandit sa organizese un bal in cateva orase din SUA si Canada.

Netflix a recreat lumea din cadrul serialului Bridgerton, fara actorii principali ai seriei care a avut atat de mult succes in cadrul platformei de streaming, dar chiar si asa, ceea ce a facut e impresionant. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum au fost primiti cei care au decis sa mearga la balul care a avut loc in Los Angeles, insa altele vor avea loc deasemenea si in Montreal, Chicago, sau chiar Washington, in cursul urmatoarelor luni pentur fanii din toata lumea.

Netflix a ULUIT Intreaga Lume, ce Decizie Importanta a Luat

Netflix ULUIT Intreaga Lume Decizie Importanta Luat bal bridgerton
Balul Bridgerton organizat de Netflix, FOTO: NYT.

Netflix a ales sa faca un experiment cu aceste evenimente pentru a vedea ce fel de raspuns primeste din partea fanilor care iubesc un serial atat de mult pe cat este iubit Bridgerton de catre toata lumea. Netflix le ofera celor interesati o experienta de 90 de minute in cadrul unui bal de acest gen, el fiind gandit pentru a se desfasura pentru o durata de 2 luni de zile in fiecare oras in care ajunge, intre 200 si 300 de oameni putand participa la fiecare zi de eveniment.

Netflix a anuntat inca de anul trecut intentia de a crea evenimente de acest gen pentru fanii care urmaresc cu mare atentie serialul Bridgerton, asa ca tot ceea ce vedem in poze n-ar trebui sa fie vreo surpriza pentru cineva.

Numarul limitati de orase in care Netflix va crea aceasta experienta Bridgerton a fost special ales probabil pentru ca in locatiile alea se afla cei mai multi fani care sunt intr-adevar interesati de acest titlu din platforma.

Netflix nu a dat de inteles ca ar dori sa faca experiente similare si in alte zone de pe glob, dar desigur ca orice este posibil pentru ca, in final, mai multa lume sa aiba acces la aceasta experienta cu adevarat inedita.

Netflix ULUIT Intreaga Lume Decizie Importanta Luat bridgerton bal
Balul Bridgerton organizat de Netflix, FOTO: NYT.