Formula 1: Anuntul IMPORTANT al Mercedes cu Privire la Lewis Hamilton

Formula 1 Anuntul IMPORTANT Mercedes Privire Lewis Hamilton

Formula 1 a inceput saptamana trecuta, cu Lewis Hamilton in prim-plan, iar celebrul pilot britanic ramane in atentia oamenilor din intreaga lume si acum multumita importantei pe care o are in cadrul competitiei. Mercedes face totusi un anunt foarte important cu privire la Lewis Hamilton, care se pare ca nu ar fi asteptat scuze de la FIA dupa ce a pierdut sezonul trecut de Formula 1 intr-un mod foarte controversat, iar asta vine ca o foarte mare surpriza pentru fani.

Formula 1 parea sa fie foarte aproape de a-l pierde pe celebrul Lewis Hamilton, despre care s-a spus in repetate randuri ca va renunta complet la curse, insa iata ca acest lucru nu s-a intamplat, si se pare ca nici nu se va intampla. Din moment ce Lewis Hamilton nu astepta scuze de la FIA pentru ceea ce s-a intamplat in 2021, e clar ca nici nu prea avea de gand sa renunte la a mai concura in cursele de Formula 1, ceea ce pana la urma este o veste grozava pentru noi.

Formula 1: Anuntul IMPORTANT al Mercedes cu Privire la Lewis Hamilton

Formula 1 s-a schimbat foarte mult in urma acelui incident, iar Lewis Hamilton spune ca faptul ca a fost recunoscut faptul ca la mijlocul acelei decizii a fost o eroare umana este un prim pas inainte facut pentru rezolvarea problemelor. Lewis Hamilton se uita cu mai multa incredere spre viitor, iar asta pentru ca in noul sezon de Formula 1 are foarte multe provocari in fata, in special din cauza noii masini a Mercedes, care nu se comporta exact cum si-ar fi dorit el, din pacate.

“Știm că așa stau lucrurile și probabil că asta nu avea să se întâmple. Dar cel puțin există acea transparență și a fost numită o eroare umană și acesta este un pas pozitiv. Din păcate, nu putem să ne întoarcem și să schimbăm trecutul, așa că mă uit doar la ce pot face acum. Puteți citi oricum, dar, pentru noi, există cuvinte care spun „eroare umană” și recunoașterea acesteia este foarte importantă și acum închidem capitolul.”

Formula 1 a impus foarte multe schimbari pentru masinile pe care le conduc pilotii in cadrul curselor de Grand Prix, iar din pacate cei de la Mercedes nu s-au descurcat prea bine cu implementarea lor. Lewis Hamilton s-a plans deja de aceea ce a facut Mercedes cu noul sau monopost de Formula 1, insa producatorul german a afirmat ca lucreaza la modificari care sa faca masina mult mai potrivita pentru stilul de condus pe care-l are Lewis Hamilton in momentul de fata.

Formula 1 va continua cu foarte multe curse de Grand Prix in urmatoarele luni, dar ramane de vazut in ce masura Lewis Hamilton va reusi sa mai castige curse si al optulea titlu, cel pe care si-l doreste de mult.