WhatsApp: Informarea OFICIALA care Priveste Miliarde de Oameni

WhatsApp Informarea OFICIALA Priveste Miliarde Oameni

WhatsApp le transmite un nou mesaj oficial miliardelor de oameni de pe intreaga planeta care ii folosesc serviciile de mesagerie la scara larga, iar asta pentru ca vrea sa ii asigure de faptul ca tot ceea ce fac, fac in deplina siguranta. Mai exact, WhatsApp le spune din nou utilizatorilor sai ca toate conversatiile pe care le realizeaza prin intermediul aplicatiei de mesagerie sunt facute in totala siguranta, indiferent cu ce fel de oameni vorbesc, si indiferent unde se afla ei.

WhatsApp incearca sa ii convinga pe oameni de faptul ca mesajele pe care ei le trimit, oriunde ar fi asta, sunt criptate in totalitate, astfel incat nimeni nu poate sa le intercepteze, indiferent ce fel de informatii false sunt distribuite prin intermediul retelelor de socializare. Ideea in sine este, desigur, una foarte buna, iar asta pentru ca oamenii trebuie sa fie informati in legatura cu ceea ce se intampla in telefoanele lor, dar si cu conversatiile pe care le poarta.

WhatsApp: Informarea OFICIALA care Priveste Miliarde de Oameni

WhatsApp a initiat de cateva saptamani bune o campanie de informare in randul oamenilor pentru a incerca sa ii convinga de faptul ca tot ceea ce vorbesc ei in cadrul platformei de socializare este in deplina siguranta in orice moment. Razboiul din Ucraina a crescut numarul informatiilor false care sunt distribuite prin intermediul platformelor de socializare, iar WhatsApp a fost una dintre tintele acestor informatii false care au ajuns la foarte multa lume deja.

WhatsApp le-a spus oamenilor sa nu se increada in informatiile neadevarate care sunt distribuite in mod constant prin Facebook, Telegram, sau chiar prin propria platforma, si ca ar trebui sa stie ca nimeni nu le poate citi conversatiile, indiferent de conditii. Pentru multa lume securitatea conversatiilor este extrem de importanta, astfel ca WhatsApp incearca sa asigure cat mai multe persoane de faptul ca pot sa vorbeasca cu oricine fara sa se teama.

WhatsApp are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna securitatea mesajelor care sunt trimise intre noi, asa ca daca sunteti interesati de detalii cu privire la acest lucru, stiti unde puteti gasi tot ceea ce v-ar putea interesa.