DIGI Mobil: Notificarea Noii Masuri pentru MILIOANE de Clienti din Romania

DIGI Mobil Notificarea Noii Masuri MILIOANE Clienti Romania

DIGI Mobil a dezvaluit in mod oficial o noua masura pe care a luat-o pentru milioanele de clienti din Romania care-i folosesc serviciile in diverse zone ale tarii, operatorul de telecomunicatii divulgand prin intermediul website-ului sau ca a actualizat iar acoperirea pentru servicii. Cei de la DIGI Mobil au publicat in data de 25 martie 2022 harti actualizate cu acoperirea pe care o ofera pentru serviciile de telefonie mobila in toata tara, asta dupa ce facusera o actualizare anterioara cu doar doua saptamani in urma.

DIGI Mobil pare sa fie in continuare foarte serios implicata in procesul de a imbunatati substantial serviciile de telecomunicatii pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, iar asta inseamna actualizarea constanta a informatiilor cu privire la acoperire. Nu se stie foarte clar daca a fost extinsa acoperirea pentru serviciile de telefonie mobila pe care DIGI Mobil le ofera, sau daca este vorba despre imbunatatirea calitatii serviciilor, dar e clar ca s-a schimbat ceva in bine.

DIGI Mobil: Notificarea Noii Masuri pentru MILIOANE de Clienti din Romania

DIGI Mobil se lauda de ceva vreme ca are acoperire mai mare, pentru serviciile de telecomunicatii, decat crede multa lume, iar cei de la Orange au confirmat acest lucru prin propriile certificari pentru calitatea retelei de telecomunicatii pe care o au. Aceste actualizari constante ne arata cat se poate de clar faptul ca DIGI Mobil incearca sa le ofere clientilor din toata Romania doar cele mai bune servicii posibile, iar asta la preturi mult mai mici decat ale concurentei.

DIGI Mobil investeste anual multe milioane de euro in serviciile pe care le ofera clientilor din toata tara, iar multe dintre aceste investitii se vad in acoperire in principal, nu si in calitatea de care beneficiaza cei care platesc pentru ele. DIGI Mobil are cel mai slab internet mobil din Romania inca din momentul in care a fost infiintata reteaua de telefonie mobila, si e improbabil ca acest lucru sa se schimbe, chiar daca exista o retea 5G destul de extinsa pentru clienti.

DIGI Mobil este, din cate stiu eu, singurul operator de telefonie mobila care anunta in mod constant imbunatatirile pe care le face pentru propria retea de telefonie mobila, dar e foarte bune ca face acest lucru pentru a le spune in mod constant clientilor despre ceea ce beneficiaza.