DIGI Romania: Informarea IMPORTANTA cu un Anunt Oficial Impresionant

DIGI Romania Informarea IMPORTANTA Anunt Oficial Impresionant

DIGI Romania a transmis o informare oficiala impresionanta de care foarte multa lume a fost surprinsa, dar una care vine sa ne arate ca cel mai mare grup de telecomunicatii romanesc are in continuare succes nu doar in Romania, ci si in Europa. DIGI Romania a anuntat ca la nivel de grup compania a ajuns la 20.46 milioane de unitati generatoare de venituri in Romania, Spania, Italia, dar nu vorbim despre clienti unici, ci doar despre surse de incasari.

DIGI Romania a dezvaluit ca dintre toate aceste 20.46 milioane de unitati generatoare de venituri pe care le are la nivelul intregii tari, 7.473 dintre ele sunt doar pe partea de servicii mobile de telecomunicatii, deci o treime din total, dar un procent foarte important. In 2021 numarul de clienti ai serviciilor de telecomunicatii mobile a crescut cu nu mai putin de 19% pentru DIGI Romania, de la 6.265 milioane de RGU la 7.473 milioane de RGU, deci peste 1.2 milioane de RGU.

DIGI Romania: Informarea IMPORTANTA cu un Anunt Oficial Impresionant

DIGI Romania Informarea IMPORTANTA Anunt Oficial Impresionant venituri

DIGI Romania spune ca in Spania si Romania s-au inregistrat cele mai mari cresteri ale numerelor de clienti care platesc pentru serviciile existente, iar asta se traduce si prin incasari mari in aceste piete pentru companie. Cei de la DIGI Romania deruleaza aproape tot anul campanii de portare in retea in Romania, ajungand la peste 4 milioane de unitati generatoare de venituri, adica surse de vine de la clienti care pot avea si mai multe servicii de la grup.

DIGI Romania spune ca in Romania s-au generat in 2021 nu mai putin de 900 de milioane de euro, din cele 1.4 miliarde generate la nivelul intregului grup, 362 de milioane fiind deasemenea generate de catre Spania pentru companie. Cresterile spectaculoase ale numerelor de unitati generatoare de venituri din toate pietele in care DIGI Romania este prezenta au stat la baza acestor rezultate importante, si cel mai probabil ele vor continua in 2022.

DIGI Romania cauta in mod constant sa isi creasca numarul de clienti, si implicit veniturile generate de catre serviciile pe care le ofera, asa ca nu este exclus sa vedem si mai multe promotii bune, eventual si servicii noi pentru clienti.