ING Bank: Masura URGENTA care este Obligatorie pentru Clientii Romani

ING Bank Masura URGENTA Obligatorie Clientii Romani

ING Bank i-a anuntat pe clientii din toata Romania in legatura cu o masura urgenta care este obligatorie pentru toti dintre ei chiar in acest moment, si e important ca lumea sa stie ce trebie sa faca. La jumatatea acestei luni cei de la ING Bank au anuntat faptul ca incepand cu data de 20 martie aplicatia Home’Bank nu le va mai permite clientilor din Romania sa se logheze in cadrul sau, astfel ca este obligatorie instalarea celei mai recente actualizari in iPhone si Android.

ING Bank distribuie noua versiune a aplicatiei Home’Bank prin App Store si Google Play Store pentru oricare dintre clientii din toata Romania, iar oricine vrea sa o mai foloseasca trebuie sa instaleze noua versiune chiar acum. Cei de la ING Bank au fost foarte vagi in explicatiile oferite cu privire la necesitatea schimbarilor pentru aplicatia Home’Bank, spunand doar ca e important sa instalam noua versiune pentru a ne putea administra conturile in siguranta.

ING Bank: Masura URGENTA care este Obligatorie pentru Clientii Romani

ING Bank lanseaza in mod regulat actualizari pentru aplicatia care este folosita de catre multi dintre clientii din toata Romania, astfel ca unii clienti sunt deja obisnuiti sa le instaleze cand apar. Ceilalti care inca nu au facut-o, si au avut in ultima saptamana nevoie sa foloseasca aplicatia Home’Bank a celor de la ING Bank, dar nu au stiut de ce nu o pot face, ar trebui sa stie ca e imperios necesar sa instaleze versiunea actualizata pentru a beneficia de servicii.

ING Bank nu e singura banca de la care exista aplicatii pentru mobile banking, si nici nu e singura care isi obliga clientii sa instaleze versiuni actualizate ale lor pentru a putea folosi serviciile in siguranta. Este important sa ascultam de sfaturile de securitate ale bancilor pentru a nu risca sa avem conturile compromise, sau banii furati, si sa nu poata fi recuperati din vina noastra, ING Bank avand pe website-ul sau multe informatii cu privire la metodele de protectie.

ING Bank ne recomanda foarte serios sa nu instalam aplicatia Home’Bank de oriunde altundeva din afara App Store, sau Google Play Store, iar asta pentru ca exista un risc foarte serios sa instalam o versiune infectata cu malware.