Formula 1: Anuntul DEZASTRUOS al lui Lewis Hamilton privind Mercedes

Formula 1 Anuntul DEZASTRUOS Lewis Hamilton Mercedes

Formula 1 a avut parte de un soc in weekend cu rezultatele dezastruoase ale lui Lewis Hamilton in Arabia Saudita, iar pilotul britanic nu s-a ferit sa faca si cateva anunturi care au uimit si mai multa lume, iar asta pentru ca el a criticat dur noua masina a Mercedes. Lewis Hamilton a spus in cadrul interviurilor anterioare cursei de Grand Prix din Arabia Saudita ca masina Mercedes este imposibil de condus, dar si ca echipa de Formula 1 a producatorului e dezorganizata.

Formula 1 necesita masini performante si echipe inchegate, insa Lewis Hamilton spune ca in momentul de fata Mercedes nu indelpineste nici prima, nici a doua, dintre conditiile necesare pentru a putea castiga curse de Grand Prix, si nu numai. Lewis Hamilton a afirmat ca a cam fost “lasat balta” de catre echipa de Formula 1 a celor de la Mercedes, si ca masina, plus echipa, au nevoie de foarte mult lucru pentru a putea functiona asa cum ar trebui.

Formula 1: Anuntul DEZASTRUOS al lui Lewis Hamilton privind Mercedes

Formula 1 nu a mai vazut rezultate atat de dezastruoase precum cele din weekend, pentru Lewis Hamilton, din anul 2017, astfel ca vorbim despre un eveniment major care poate fi punctul pentru o resetare a modului in care functioneaza echipa Mercedes. George Russel, colegul lui Lewis Hamilton din echipa de Formula 1 a Mercedes, a avut rezultate mai bune, aruncand si cateva sageti spre britanic, spunand ca nu vrea sa lupte singur in curse, si nu pentru locuri departe de podium.

“Personal, simt că am maximizat totul. Nu știu dacă am făcut-o ca echipă, dar asta este. Mergi mai departe. A fost una dificilă. L-am văzut pe Alonso încetinind, au fost steaguri galbene duble, așa că nu am împins să-l depășesc, apoi Daniel a rămas blocat în pit-lane, așa că nu știam dacă aș putea intra [la boxe] cu mașina doar acolo. . Doar că nu a fost grozav. Oricum, este ceea ce este. Învățăturile sunt acolo că suntem destul de puțin în ritm și avem mult de lucru.”

Formula 1 a impus foarte multe schimbari pentru monoposturi, dar si pentru regulile de desfasurare a curselor, iar acestea par sa afecteze foarte mult cel putin peformantele pe care Lewis Hamilton le are in cadrul curselor, dar probabil ca nu e singurul. Mercedes stia ca noua sa masina, W13, avea probleme chiar inainte ca noul sezon al Formula 1 sa inceapa, Lewis Hamilton criticand-o cand a avut ocazia, si se pare ca pe buna dreptate.

Formula 1 va continua in perioada urmatoare cu multe curse programate deja de catre cei de la FIA, asa ca ne asteapta si mai multe infruntari extrem de interesante care vor fi vizibile in perioada urmatoare pentru toti dintre noi.