Samsung GALAXY S22 prin eMAG si BONUSUL care Reduce Pretul

Samsung GALAXY S22 eMAG BONUSUL Reduce Pretul

eMAG continua in aceasta perioada sa aiba o oferta speciala pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S22, iar asta pentru ca a decis sa mentina promotia in baza careia le sunt oferite clientilor bonusuri in bani pentru telefoanele predate prin sistemul buy-back, in aceasta pagina fiind oferite toate detaliile campaniei.

eMAG spune ca pentru a beneficia de aceasta oferta speciala disponibila pentru Samsung GALAXY S22, Samsung GALAXY S22 Plus, Samsung GALAXY S22 Ultra, trebuie sa ducem un telefon la showroom-urile care le preiau prin buy-back, iar peste pretul oferit in cadrul programului, se aplica si un bonus de 300 – 500 de LEI.

eMAG spune ca bonusul este valabil doar daca decidem sa cumparam un Samsung GALAXY S22, iar valoarea depinde in functie de modelul de telefon pe care dorim sa il cumpara, astfel ca suma mai mica este oferita pentru modelele mai ieftine, iar cea mai mare pentru modelele mai scumpe, in aceasta pagina fiind listate toate informatiile.

eMAG are un set de reguli in ceea ce priveste acceptarea telefoanelor care sunt predate prin sistemul de buy-back, astfel ca e important sa ne uitam cu atentie la aceste detalii inainte de a decide sa lasam, sau nu, un model de telefon la magazin, si sa fiti pregatiti inclusiv ca el sa nu fie acceptat, daca nu functioneaza.

eMAG are deasemenea oferte si la alte modele de telefoane de care oricine poate sa profite in aceasta perioada, asa ca ramane ca voi sa va decideti singuri daca o anumita promotie pentru un produs pe care magazinul online il vinde, merita sa fie una de care sa profitati in momentul de fata, sau nu.