Carrefour: Clientii Informati OFICIAL, ce Beneficiu SPECIAL le este Oferit

Carrefour Clientii Informati OFICIAL Beneficiu SPECIAL Oferit

Carrefour ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu un beneficiu special pe care il ofera, si despre care multi cel mai probabil nu stiu, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce nu este chiar atat de usor de aflat de catre multa lume. Mai exact, cei de la Carrefour spun ca in cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android exista o sectiune speciala in care putem vedea bonurile de cumparaturi pentru orice el de achizitii le facem din magazinele romanesti.

Carrefour a implementat aceasta functionalitate pentru a ii ajuta pe clienti sa afle usor cat de multi bani au cheltuit pe cumparaturi in trecut, dar si cat au costat fiecare dintre produsele pe care le-au cumparat din locatiile din toata tara. Ideea pe care o vedem integrata in aplicatia Carrefour este una care se regaseste inclusiv in cadrul altor aplicatii pentru hypermarket-uri, astfel ca nu vorbim despre ceva care sa fie disponibil in exclusivitate doar pentru ea.

Carrefour: Clientii Informati OFICIAL, ce Beneficiu SPECIAL le este Oferit

Carrefour a gandit aplicatia pentru iPhone si Android intr-un mod care sa permita folosirea sa pentru a imbunatati experienta de cumparaturi atunci cand ne aflam in magazine, si exista destule functii speciale fix pentru acest lucru. Una dintre ele ne permite sa scanam produsele pe care vrem sa le cumparam din orice magazin Carrefour din Romania pentru a trece mai rapid peste casele de marcat, ideea in sine fiind excelenta, dar oferita deasemenea si de Kaufland, de exemplu.

Carrefour are in cadrul aplicatiei sale implementate inclusiv elemente care afiseaza toate ofertele speciale care sunt disponibile pentru romanii din toata tara in magazine, astfel ca puteti alege din timp ceea ce sa cumparati, daca sunteti interesati. Carrefour are toate aceste promotii speciale oferite pentru o perioada limitata de timp in Romania, ceva ce pana la urma este perfect normal, asa ca e bine sa profitati de ele inainte sa dispara de tot.

Carrefour ne permite sa descarcam aplicatia pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, deci nu ar trebui sa o instalati de altundeva daca vreti sa o folositi in telefoanele voastre chiar in momentul de fata.