DACIA Duster 3: Decizia IMPORTANTA pentru Noul Model de SUV Romanesc

DACIA Duster 3 Decizia IMPORTANTA Noul Model SUV Romanesc

DACIA Duster 3 are confirmata de catre DACIA o decizie extrem de importanta pe care foarte multi dintre clientii care sun interesati de noul model de masina isi doreau sa o auda, iar intr-un final ea a fost dezvaluita. Cei de la DACIA au confirmat faptul ca vor oferi o versiune electrica a DACIA Duster 3, daca va fi nevoie de una pentru a-I multumi pe clienti, semn ca ea este in lucru in momentul de fata, mai ales ca platforma CMF-B va permite asta.

DACIA Duster 3 va fi produs pe platforma CMF-B, cea care permite lansarea de modele hibride, sau chiar electrice, de masini atat pentru DACIA, cat si pentru Renault, deci a oferi ceea ce asteapta lumea nu ar trebui sa fie atat de dificil. DACIA nu spune cand anume “va fi nevoie” de o versiune 100% electrica a DACIA Duster 3, astfelc a nu stim deocamdata absolut nimic in legatura cu aceasta tranzitie majora pe care producatorul roman o va face candva.

DACIA Duster 3: Decizia IMPORTANTA pentru Noul Model de SUV Romanesc

DACIA Duster 3 va fi mai mult ca sigur oferita intr-o versiune hibrida de catre cei de la DACIA inainte ca versiunea electrica sa fie disponibila, asa ca e bine sa ne asteptam la acest lucru pentru ca un asemenea nou model ar fi extrem de important. Este posibil ca o versiune complet electrica a DACIA Duster 3 sa nu fie lansata mai devreme de anul 2030, atunci cand multe dintre masinile REnault vor functiona fara propulsie pe combustibil, sau in sistem hibrid.

DACIA Duster 3 complet electrica va fi cu siguranta si mult mai scumpa decat modelele actuale, sau chiar decat un model hibrid, iar asta pentru ca tehnologiile de acest gen sunt foarte departe de a fi ieftine, din pacate pentru noi. Totusi, avand in vedere ca lumea se indreapta spre modele hibride, sau electrice, tehnologiile se vor ieftini la un moment dat, si poate ca DACIA Duster 3, sau DACIA Duster 4, vor fi suficient de accesibile pentru toata lumea.

DACIA Duster 3 va fi prezentata in mod oficial in cursul anului 2023 pentru oamenii din toata lumea, insa abia in 2024 este asteptata lansarea in reprezentantele din intreaga lume a unui posibil nou model de SUV de acest gen.