Kaufland: Notificarea IMPORTANTA Adusa in Atentia Tuturor Clientilor

Kaufland Notificarea IMPORTANTA Atentia Tuturor Clientilor

Kaufland a decis ca ar fi timpul sa le ofere clientilor din toata Romania o serie de noi schimbari importante in magazinele din toata tara, astfel ca vorbim in momentul de fata despre ceva ce ar trebui sa fie in atentia multor persoane. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa schimbe ofertele pe care le au pentru produsele incluse in categoria celor cu “Eticheta galbena”, astfel ca vorbim despre reduceri de top pentru multe produse foarte interesante.

Kaufland a decis sa actualizeze aceasta oferta speciala pentru ca exista destui romani dornici sa profite de toate promotiile de acest gen, iar daca va uitati cu atentie la ceea ce este disponibil acum la vanzare, veti vedea cate promotii grozave exista. Kaufland are in principal produse alimentare disponibile la pret redus in Romania in momentul de fata, insa desigur ca exista si alte tipuri de produse, inclusiv cele alcoolice, sau nealcoolice, oferite la preturi mai bune.

Kaufland: Notificarea IMPORTANTA Adusa in Atentia Tuturor Clientilor

Kaufland a pregatit o lista cu peste 3000 de produse pentru categoria “Eticheta galbena”, totul in ideea de a oferi o varietate cat mai mare pentru cei care sunt dornici sa profite de oferte speciale in aceasta perioada din an, ceea ce vine ca o veste grozava. Kaufland stie cat de importante sunt pentru multi romani ofertele de acest gen, asa ca a ales multe produse care sunt si populare in magazinele sale, deci nu exista motive sa nu aveti in vedere promotia.

Kaufland impune totusi niste reguli pentru achizitiile acestea, prima dintre ele avand legatura cu Kaufland Card, care este obligatoriu pentru a putea cumpara oricare dintr produse, un voucher special fiind generat in aplicatia sa pentru cei care au card de fidelitate. Separat, Kaufland impune limite pentru numarul de produse care pot fi cumparate prin intermediul promotiilor de acest gen, astfel ca nu puteti sa cumparati oricare doriti.

Kaufland are disponibile aceste oferte noi pana saptamana viitoare in magazinele sale din toata tara, deci trebuie doar sa mergeti si sa alegeti produsele favorite pentru a va asigura de faptul ca intrati in posesia a tot ceea ce va doriti.