WhatsApp: Informare OFICIALA, Schimbarea LANSATA in iPhone, Android

WhatsApp Informare OFICIALA Schimbarea LANSATA iPhone Android

WhatsApp ii informeaza in mod oficial pe miliardele de utilizatori de telefoane iPhone si Android din intreaga lume in legatura cu lansarea unei schimbari foarte importante, dupa o lunga perioada de asteptare. WhatsApp a lansat in sfarsit o noua functie pentru mesajele vocale pe care le trimitem prin intermediul platformei de mesagerie, astfel ca de acum putem sa oprim inregistrarea unui mesaj, si sa o reluam, fara a mai fi nevoie sa refacem intreaga inregistrare.

WhatsApp face aceasta schimbare dupa ce lumea s-a plans pentru foarte multa vreme in legatura cu faptul ca nu poate sa faca acest lucru in cadrup aplicatiei de pe telefoanele iPhone si Android. Avand in vedere ca lucrurile se schimba in bine in mod constant in aplicatia WhatsApp, iata ca a venit si aceasta noutate majora pentru noi, ea fiind disponibila atat pe telefoanele iPhone, cat si cele Android, asa ca oricine se poate bucura de ea chiar acum.

WhatsApp: Informare OFICIALA, Schimbarea LANSATA in iPhone, Android

WhatsApp a decis deasemenea sa implementeze o alta schimbare majora pentru iPhone si Androdid care aduce un player global pentru mesajele vocale pe care le ascultam, astfel ca nu mai suntem limitati de interfata. Practic, putem sa initiem ascultarea unui mesaj vocal intr-o interfata a aplicatiei, si putem sa folosim aplicatia WhatsApp pentru orice altceva, inclusiv scris alte mesaje, totul in timp ce ascultam mesajul vocal care ne-a fost trimis de catre o alta persoana prin platforma.

WhatsApp face aceste schimbari majore pe iPhone si Android pentru ca utilizatorii aveau nevoie de foarte multa vreme de noutati de acest gen, insa ele au intarziat sa apara pentru ca au fost greu de implementat. Desigur ca experienta de folosire a aplicatiei WhatsApp se va schimba intr-o foarte mare masura multumita acestor noutati, ele fiind oferite pe iPhone si Android impreuna cu cele mai recente actualizari ale aplicatiei pe care o folosim in fiecare zi.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari foarte importante care sunt acum in lucru pentru lansare catre utilizatorii din intreaga lume, dar este nevoie de rabdare ca ele sa fie oferite in cel mai bun mod posibil.