BANCA Transilvania: Informare cu o Avertizare URGENTA Emisa pentru Clienti

BANCA Transilvania Informare Avertizare URGENTA Emisa Clienti

BANCA Transilvania le transmite clientilor din toata Romania o informare cu o avertizare urgenta care trebuie sa fie cunoscuta de catre toata lumea in momentul de fata. Vorbim despre o decizie a celor de la BANCA Transilvania care face parte din lunga serie a mesajelor de atentionre a clientilor cu privire la problemele de securitate care sunt o amenintare pentru romanii care ii folosesc serviciile, iar asta pentru ca uneori banii oamenilor pot fi furati din conturi.

BANCA Transilvania le transmite clientilor din toata Romania sa fie extrem de atenti la codurile de acces pentru telefoanele in care au instalate aplicatiile BT Pay si NeoBT. Aceste aplicatii faciliteaza accesul la conturile pe care oamenii le au la BANCA Transilvania, iar institutia financiara le transmite romanilor ca trebuie sa nu le spuna altor persoane care sunt codurile de acces pentru telefoanele in care au instalate aceste aplicatii pentru ca ei sa nu aiba acces la bani.

BANCA Transilvania: Informare cu o Avertizare URGENTA Emisa pentru Clienti

BANCA Transilvania le cere clientilor sa considere codul de acces la telefon drept un secret care nu ar trebui sa fie impartasit cu absolut nimeni pentru ca banii sa fie tinuti in siguranta. Avand in vedere ca inclusiv autorizarea tranzactiilor pe care clientii BANCA Transilvania le fac se autorizeaza tot cu un cod de acces, cei care il stiu pot sa isi trimita si bani oriunde doresc, astfel ca de aici vine importanta foarte mare a pastrarii sale secrete fata de alti oameni.

BANCA Transilvania le recomanda clientilor sa foloseasca sisteme biometride de securitate pentru telefoane, adica scanarea amprentei, sau recunoasterea faciala, dar acestea au ca fallback codul de acces. Mai exact, daca oricare dintre sistemele biometrice nu functioneaza, codul de acces este folosit pentru deblocarea telefonului, sau orice altceva care ar necesita autentificare biometrica, deci recomandarea BANCA Transilvania trebuie aplicata cu strictete de catre oameni.

BANCA Transilvania face toate aceste avertizari pentru binele clientilor din toata Romania, si ele ar trebui sa fie foarte atent respectate de catre romani pentru a fi 100% siguri ca nu pot avea banii furati.