Formula 1: Mesajul UIMITOR al lui Lewis Hamilton pentru Valentino Rossi

Formula 1 Mesajul UIMITOR Lewis Hamilton Valentino Rossi

Formula 1 este una dintre cele mai mari competitii din intreaga lume, atragand sute de milioane de vani de pe glob care se uita la piloti precum Lewis Hamilton si Max Verstappen incercand sa castige fiecare cursa. Lewis Hamilton este de departe unul dintre cei mai miportanti, dar si controversati, piloti din Formula 1, iar astazi vedem un mesaj neasteptat care-l vizeaza pe Valentino Rossi, celebrul pilot din Moto GP, cel putin la fel de cunoscut in intreaga lume.

Formula 1 este o competitie mai putin “hardcore” decat Moto GP, adica mai putin periculoasa, sau cel putin asta considera Lewis Hamilton, si asta i-a spus lui Valentino Rossi intr-un recent mesaj transmis catre pilotul italia. Mesajul vine intr-o perioada in care Lewis Hamilton se chinuie sa castige curse de Formula 1, iar asta pentru ca a avut succes foarte limitat in competitiile care s-au desfasurat in ultima perioada, partial si din cauza noii masini facute de Mercedes.

Formula 1: Mesajul UIMITOR al lui Lewis Hamilton pentru Valentino Rossi

Formula 1 s-a dovedit a fi sportul ideal pentru Lewis Hamilton, care a castigat titlul de campion de nu mai putin de 7 ori, insa acelasi lucru poate fi spus si despre Valentino Rossi, care a avut parte de un succes similar. Valentino Rossi si Lewis Hamilton au participat recent la un interviu in care au discutat despre sporturile in care sunt implicati, iar afirmatiile lor au provocat surprindere in mintile foarte multor fani din intreaga lume, ceea ce nu e neaparat o surpriza.

“Cred că MotoGP este mai hardcore. Tipii astia nu au centura de siguranta. Când au un accident, este mare. Le este greu să îmbunătățească siguranța. Factorul frică pentru ei este mereu acolo și există de ani de zile. Sportul nostru devine din ce în ce mai sigur. Ne uităm la MotoGP complet șocați. Este deranjant.”

Formula 1 a inceput cu un Lewis Hamilton care a avut numeroase probleme chiar din prima cursa, nereusind sa se apropie de performantele pe care le-a avut in sezoanele anterioare, iar totul din cauza noii masini a Mercedes. Avand in vedere ca Mercedes inca lucreaza la imbunatatirea masinii proprii, e de asteptat ca problemele sa nu se rezolve chiar atat de usor, insa titlul de campion in Formula 1 pe care il vaneaza Lewis Hamilton ar putea ramane totusi imposibil de cucerit.

Formula 1 va continua in urmatoarele saptamani cu mai multe curse care sunt programate in diverse zone de pe glob, asa ca va fi interesant de vazut ce anume va reusi sa faca Lewis Hamilton.