DACIA Logan 3: Vesti PROASTE in Continuare pentru Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 Vesti PROASTE Continuare Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai importante masini pe care DACIA le vinde in momentul de fata pentru clientii care sunt interesati sa cumpere modelele disponibile in oferta companiei romanesti. Desi DACIA Logan 3 este foarte populara in Romania, fiind in continuare cea mai bine vanduta masina pe piata noastra, criza de semiconductori genereaza in continuare probleme de productie pentru acest automobil, iar DACIA e foarte departe de a le rezolva, deocamdata.

DACIA Logan 3 nu mai este listata printre modelele care pot fi comandate online acum de la compania romaneasca, as acum se intampla cu Sandero 3, Jogger, sau Duster, dar chiar si acolo livrarile se fac greu. In cazul acelor modele, cea mai apropiata data de livrare este august, adica in minim 4 luni de acum, si se merge pana in septembrie, dar cu DACIA Logan 3 ar putea fi asteptarea chiar mai mare de atat din cauza crizei de semiconductori din toata lumea.

DACIA Logan 3: Vesti PROASTE in Continuare pentru Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 nu este livrata la fel de greu precum unele modele pe care le vand cei de la Renault, unele fiind livrate abia la inceput de 2023, dar chiar si asa, disponibilitate ingreunata este un mare dezavantaj. In 2021 cei de la DACIA au pierdut din vanzari din cauza faptului ca DACIA Logan 3 nu a putut fi fabricata in cantitati suficiente, in principal din cauza crizei de semiconductori, iar in 2022 e posibil sa se intample acelasi lucru daca lucrurile nu se vor rezolva din acest punct de vedere.

DACIA Logan 3 nu mai este vanduta in prea multe tari din Europa, in special Uniunea Europeana, insa genereaza totusi vanzari de cel putin cateva zeci de mii de unitati anual pentru cei de la DACIA. Daca livrarile vor continua sa fie inregistrate la perioade atat de mari de timp din momentul plasarii unei comenzi, atunci e posibil ca unii dintre cei interesati sa cumpere acum DACIA Logan 3, ar putea sa se reorienteze spre alte modele, chiar daca sunt mai scumpe.

DACIA Logan 3 a fost lansata in prima parte a anului trecut de catre DACIA, si va avea foarte curand parte de un upgrade pe partea de design, cu logo-ul masinii inclus in mai multe elemente de caroserie.